lv
u94JoeLm5wLBFs5X6qKfrYCVSvguRPoXJzT82atV
2054414

Atvadīsies no jaunatnes basketbola dzīves organizatora un trenera Imanta Pļaviņa

Atvadīsies no jaunatnes basketbola dzīves organizatora un trenera Imanta Pļaviņa

Šodien notiks atvadīšanās no Latvijas jaunatnes basketbola organizētāja un trenera Imanta Pļaviņa.

Atvadīšanās notiks plkst.13 Rīgas Krematorijas Lielajā zālē.

Pļaviņš pēc studijām Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūtā pirmajos darba gados trenēja jaunos volejbolistus, bet kopš 1956.gada viņš bija saistīts ar Latvijas basketbolu.

Pļaviņš bija jauniešu komandu treneris Rīgas 2. Bērnu un jaunatnes sporta skolā, pēc tam Valtera Basketbola skolā un BJBS "Rīga". Pazīstamākie viņa audzēkņi ir ilggadējais VEF meistarkomandas līderis Ivars Žvīgurs, olimpiskais čempions Igors Miglinieks, Anete Muižniece-Brice, Latvijas valstsvienības līderi Kārlis Muižnieks, Roberts Štelmahers un Kristaps Janičenoks.

Kopš 1959.gada Pļaviņš bija arī Vissavienības kategorijas tiesnesis, ilgus gadus darbojies kā basketbola spēļu komisārs.

Savukārt no 1973.gada līdz 1991.gadam viņš bija Fiziskās kultūras un sporta komitejas valsts treneris basketbolā. Pļaviņa pienākumos bija organizēt visa līmeņa basketbola dzīvi.

Pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas Pļaviņš bija ilggadējs Latvijas Jaunatnes basketbola līgas izpilddirektors, Jaunatnes basketbola metodiskā centra vadītājs, kā arī BJBS "Rīga" struktūrvienības vadītājs.

Pļaviņš bija arī Latvijas Basketbola savienības Goda biedrs.

Latvijas dzelzceļš izsolē atkārtoti mēģinās pārdot bijušo atpūtas namu Jelgavā

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ar sākuma cenu 111 603 eiro šodien atkārtoti izsolē mēģinās pārdot bijušo atpūtas namu Jelgavā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nekustamā īpašuma Prohorova ielā 11 elektroniskā izsole notiks p...

Neilands pēc kritiena atrāvienā Tour de France posmā finišē 35.vietā

Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands svētdien prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" 15.posmā, atrodoties četru sportistu atrāviena grupā, piedzīvoja kritienu, taču turpināja sacensības un finišēja 35.vietā.

Solo finišā uzvaru izcīnīja nīd...

Briselē notiks ES-Latīņamerikas un Karību valstu kopienas samits

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šodien un otrdien, 18.jūlijā, Briselē, Beļģijā, piedalīsies Eiropas Savienības (ES)-Latīņamerikas un Karību valstu kopienas (CELAC) samitā.

Tā informēja premjera birojā.

ES-CELAC samita mērķis ir paplašināt Eiro...



Komentāri