lv
RIf5SRclsEsPyUfwWoQujXdBeKfoqMMXxgk1LPbU
2054413

Latvijas dzelzceļš izsolē atkārtoti mēģinās pārdot bijušo atpūtas namu Jelgavā

Latvijas dzelzceļš izsolē atkārtoti mēģinās pārdot bijušo atpūtas namu Jelgavā

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ar sākuma cenu 111 603 eiro šodien atkārtoti izsolē mēģinās pārdot bijušo atpūtas namu Jelgavā, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Nekustamā īpašuma Prohorova ielā 11 elektroniskā izsole notiks plkst.13.

Nekustamais īpašums sastāv no četrstāvu ķieģeļu mūra ēkas ar pagrabstāvu, ārējo ūdensvadu, ārējo kanalizāciju, daļu no siltumtrases ar siltummezglu un zemesgabala. Ēkas kopējā platība ar pagrabstāvu ir 3572 kvadrātmetri, bet zemesgabala platība - 4507 kvadrātmetri.

Jau ziņots, ka iepriekšējā izsolē maijā par nekustamo īpašumu netika veikts neviens solījums.

LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 254,788 miljoni eiro, kas ir par 2,3% vairāk nekā 2021.gadā, taču koncerns cieta 2,368 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

Neilands pēc kritiena atrāvienā Tour de France posmā finišē 35.vietā

Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands svētdien prestižā daudzdienu velobrauciena "Tour de France" 15.posmā, atrodoties četru sportistu atrāviena grupā, piedzīvoja kritienu, taču turpināja sacensības un finišēja 35.vietā.

Solo finišā uzvaru izcīnīja nīd...

Briselē notiks ES-Latīņamerikas un Karību valstu kopienas samits

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šodien un otrdien, 18.jūlijā, Briselē, Beļģijā, piedalīsies Eiropas Savienības (ES)-Latīņamerikas un Karību valstu kopienas (CELAC) samitā.

Tā informēja premjera birojā.

ES-CELAC samita mērķis ir paplašināt Eiro...

Šmits piedalīsies ES neformālajā Zivsaimniecības ministru padomes sēdē

Zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS) šodien un otrdien, 18.jūlijā piedalīsies Eiropas Savienības (ES) neformālajā Zivsaimniecības ministru padomes sēdē Vigo, Spānijā, kurā notiks ministru diskusijas par tematu "Ieguldījumi zivsaimniecības nozares ilgt...



Komentāri