lv
rZxs736cchj67qgu38L4MAubXUPi2zbDyQWKadKg
2052119

Skolotāji varēs bez maksas apgūt pamatprasmes audiovizuālās mākslas pedagoģijā

Skolotāji varēs bez maksas apgūt pamatprasmes audiovizuālās mākslas pedagoģijā

Skolotāji augustā varēs apgūt pamatprasmes audiovizuālās mākslas pedagoģijā Latvijas Kultūras akadēmijas (LKA) un Valsts izglītības satura centra (VISC) rīkotajos bezmaksas kursos.

Tā informē LKA.

Profesionālās pilnveides programma prioritāri paredzēta skolotājiem, kuri māca vai mācīs mācību priekšmetu "Vizuālā māksla" 1. līdz 9.klasei un kuriem nav speciālās izglītības audiovizuālajā jomā.

Lai paplašinātu pedagogu izpratni par audiovizuālo mākslu un papildinātu prasmes plānot mācību saturu, iekļaujot ar video izveidi saistītus uzdevumus un audiovizuālā materiāla analīzi, ar kursa dalībniekiem strādās kinorežisors Dāvis Sīmanis, kinooperators Dainis Juraga, kinozinātniece Inga Pērkone-Redoviča, LKA Kino muzeja muzejpedagoģe Diāna Lielmane, režisore un teātra pedagoģe Inga Krišāne, kā arī kinorežisori Dāvis Dreimanis, Jānis Ābele un scenāriste Marta Elīna Martinsone.

Iecerēts, ka viena mācību diena notiks attālināti, bet trīs - klātienē LKA Nacionālajā filmu skolā Ellijas ielā 17, Rīgā.

Pieteikties kursiem iespējams līdz 10.augustam. Mācības notiks no 14.augusta līdz 17.augustam.

Nākamnedēļ Valsts prezidents Rinkēvičs dosies oficiālā vizītē uz Viļņu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs trešdien, 19.jūlijā, dosies oficiālā vizītē uz Viļņu, informē Valsts prezidenta kancelejā.

Vizītes laikā Rinkēvičs tiksies ar Lietuvas prezidentu Gitanu Nausēdu un Lietuvas parlamenta priekšsēdētāju Viktoriju Čmilīti-N...

Deputāti nesteidzas krāt naudu vecumdienām

Parlamentārieši ir kūtri privāto pensiju fondu veidotāji. Laikam, pat viņi netic privātiem pensijas fondiem.

“Valsts vecuma pensija jeb 1. un 2. pensiju līmenis spēj nodrošināt tikai apmēram pusi no pirmspensijas ienākumiem. Lai baudītu kaut cik pārtiku...

Aizkrauklē siltuma tarifs no septembra pazemināsies pavisam minimāli

Aizkrauklē maksa par siltumu no 1.septembra būs par 5,98% zemāka.

Tā teikts SIA "Aizkraukles siltums" paziņojumā oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Patlaban Aizkraukles pilsētā un pagastā apkurei piemēro tarifu 72,06 eiro par megavatstundu (MWh),...



Komentāri