lv
EntalCxkx0NHOaedwhfwbQ7ojbUn90ntdAoS6KLk
2050280

Deivida Linča faniem! Galerijā Cut Art būs skatāma režisora darbu izstāde

Deivida Linča faniem! Galerijā Cut Art būs skatāma režisora darbu izstāde

Galerijā "Cut Art", kas atrodas Alberta ielā 1, Rīgā, no šodienas līdz 1.septembrim būs skatāma režisora Deivida Linča mākslas darbu izlase, informēja galerijā.

Izstādē būs skatāma jauna Linča litogrāfiju sērija no viņa privātkolekcijas, kas līdz šim Latvijā nav bijusi apskatāma.

Linča pusgadsimta ilgā karjera aptver plašu mākslas darbu klāstu, tostarp glezniecību, zīmēšanu, fotogrāfiju, grafiku, tēlniecību, mūziku un kino.

Lielākā daļa darbu šajā izlasē ir sirreālistiski un figurāli, veltīti cilvēka zemapziņai un autentisku sajūtu fiksējumiem.

Galerijā izstādītā mākslas darbu izlase nāk no Linča privātkolekcijas un tiks izstādīti, pateicoties Linča un "Cut Art" dibinātājas Viktorijas Zaicevas pastāvīgajai sadarbībai.

Galvenais mākslas telpas "Cut Art" mērķis ir tuvināt Latvijai un citām Baltijas valstīm starptautiski atzītus māksliniekus, tādējādi attīstot arī vietējo jauno mākslinieku karjeras, popularizējot un integrējot arī Latvijas māksliniekus pasaules mākslas tirgū.

Neilandam 41.vieta Tour de France 14.posmā; posmā uzvar spānis Rodrigess

Latvijas riteņbraucējs Krists Neilands sestdien izcīnīja 41.vietu daudzdienu velobrauciena "Tour de France" 14.posmā, bet uzvaru posmā svinēja spānis Karloss Rodrigess.

Riteņbraucēji sestdien mēroja 151,8 kilometrus ar trim pirmās un vienu trešās katego...

Rubenē norisināsies Livonijas Indriķa diena, apmeklējums - bez maksas

Šodien Rubenē norisināsies Livonijas Indriķa dienas aktivitātes, informēja Valmieras Kultūras centra mārketinga projektu vadītāja Līga Tarbuna.

Rubene ir vieta, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis (Henricus de Lettis) sarakstīja bagātīgāko n...

Studenti no Latvijas piedalīsies biotehnoloģiju inovāciju sacensībās Parīzē

Novembra sākumā Parīzē notiks pasaulē lielākās biotehnoloģiju inovāciju sacensības "International Genetically Engineered Machine" (iGEM), kurās startēs arī Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) un Latvijas Universitātes (LU) studentu komanda, informēja R...



Komentāri