lv
6Q52bXyJ8esBkuQrEeGTiCfndeqCP6QMmcGVb29G
2047442

Par Ogres novada saukli piedāvā izvēlēties "Šeit dzimst leģendas"

Par Ogres novada saukli piedāvā izvēlēties "Šeit dzimst leģendas"

Pašvaldība ir sākusi iedzīvotāju aptauju, lai izvērtētu Ogres novada saukļa un novada suvenīru ieceres, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pamatojoties uz Ogres novada pašvaldības domes ārkārtas sēdes lēmumu, tiek organizēta rakstveida aptauja par Ogres novada jaunā saukļa "Šeit dzimst leģendas" ieceri un piedāvātajiem novada suvenīriem - dekoratīvajiem šķīvjiem.

Aptaujā var piedalīties Latvijas pilsoņi, kuri iesnieguma iesniegšanas dienā ir sasnieguši 16 gadu vecumu un kuru dzīvesvieta ir deklarēta Ogres novada pašvaldības teritorijā vai kuriem pieder nekustamais īpašums šajā teritorijā. Aptauja tiek rīkota laikā līdz 19.jūlijam.

Piedalīties aptaujā var divos veidos - aizpildot anketu elektroniski vai aizpildot anketu papīra formātā. Aptaujas anketas pieejamas Ogres novada pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā un pašvaldības teritorijā esošajos Valsts un pašvaldību vienotajos klientu apkalpošanas centros Ikšķilē, Ķegumā, Lielvārdē, Birzgalē, Rembatē, Tīnūžos un Ogres novada pagastu pārvaldēs.

Pēc sabiedrības viedokļa noskaidrošanas aptaujas rezultāti tiks iesniegti Ogres novada pašvaldības domei lēmuma pieņemšanai par ieceres Ogres novada saukļa "Šeit dzimst leģendas" un suvenīru - dekoratīvie šķīvji - apstiprināšanu, noraidīšanu vai uzdevuma precizēšanu.

Visi aptaujas dati gan elektroniskā veidā, gan drukāta veidā tiks uzglabāti līdz domes lēmuma pieņemšanai par Ogres novada saukļa un suvenīra ieceres apstiprināšanu, pēc tam tie tiks iznīcināti, ievērojot fizisko personu datu aizsardzību.

Par ko Bite vaino LVRTC? Centrs gan pārmetumus noraida

Informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojumu sniedzējs SIA "Bite Latvija" uzskata, ka VAS "Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs" (LVRTC) neņem vērā Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) lēmumu un turpina apturēto iepirkumu par mobilo...

Peldvietās saglabājas līdz +22 grādiem silts ūdens. Kur vissiltākais?

Pēdējās dienās ūdens temperatūra upēs, ezeros un jūrā nav būtiski mainījusies, tā aizvien ir tuvu +20 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Ūdens temperatūra jūrā Latvijas piekrastē sestdienas rītā galvenokārt ir +18...

Pļaviņās siltumenerģijas tarifu no septembra plānots būtiski samazināt

Pļaviņās no 1.septembra siltumenerģijas tarifu plānots samazināt par 17,51% - no 98,62 līdz 81,35 eiro par megavatstundu (MWh), liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais paziņojums.

Šis tarifs ir plānots līdz 2024.gada 31.oktobrim.

No...



Komentāri