lv
VUe0h3wArKIVu8D5efNYb34Jr0Hf5r3CeuzM1kLa
2044943

RFS līdz sezonas beigām noslēdz vienošanos ar Ontužānu

RFS līdz sezonas beigām noslēdz vienošanos ar Ontužānu

Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS papildinājusi sastāvu ar pussargu Danielu Ontužānu, kurš daļu karjeras pavadījis Minhenes "Bayern" sistēmā, piektdien paziņoja Rīgas vienība.

RFS noslēgusi vienošanos ar Ontužānu līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt uz vēl diviem gadiem. Klubs norādīja, ka futbolists jau piedalās treniņos un devās arī uz Konferences līgas kvalifikācijas maču Ziemeļmaķedonijā.

23 gadus vecais futbolists lielāko daļu dzīves pavadījis Vācijā, kur arī sācis savu karjeru. Kopš 2010.gada viņš bija "Bayern" audzēknis, pārstāvot jauniešu komandas, bet 2020.gada oktobrī debitēja arī pirmajā komandā, nākot uz maiņu Vācijas kausa izcīņas spēlē.

Pēc tam viņš pārcēlās uz "Freiburg" sistēmu un spēlēja Vācijas pēc spēka trešajā līgā, kurā aizvadīja 32 mačus un guva trīs vārtus.

Latvijas izlases rindās Ontužāns aizvadījis septiņus mačus.

Virslīgas vicelīdere RFS no līderes "Riga" šobrīd atpaliek par trīs punktiem. Komandai priekšā cīņas arī UEFA Konferences līgas kvalifikācijā un Latvijas kausā.

UEFA soda Latvijas futbola klubu FC Riga. Par ko?

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) Latvijas klubam "Riga" piemērojusi 10 000 eiro naudas sodu par noteiktajā termiņā nesniegtajiem finanšu datiem, vēsta organizācija.

Sods piemērots, jo klubs noteiktajā termiņā nav iesniedzis pilnīgu un precīz...

Latvijas iedzīvotāji mājokļa energoefektivitātei gatavi ieguldīt līdz 3000 eiro

34% Latvijas ģimeņu apsver domu šovasar uzlabot mājokļa energoefektivitāti, lai nākamajā apkures sezonā par siltumu un elektrību būtu jāmaksā mazāk, tomēr vairums nespēj šī mērķa īstenošanai atvēlēt vairāk par 3000 eiro. Pie tam trīs ceturtdaļas respon...

Cibuļskis karjeru turpinās Dānijā un būs Džeriņa komandas biedrs

Latvijas vīriešu hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis karjeru turpinās Dānijā.

Tur viņš būs uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedrs Herningas "Blue Fox" vienībā.

Dānijas vicečempione vēsta, ka līgums ar 35 gadus veco pasaules čempionāta bronzas meda...



Komentāri