lv
bzGmhGAWqGnWfKZy8Y0ekSLQ3rbz4HXomS00nO7J
2044766

UEFA soda Latvijas futbola klubu FC Riga. Par ko?

UEFA soda Latvijas futbola klubu FC Riga. Par ko?

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) Latvijas klubam "Riga" piemērojusi 10 000 eiro naudas sodu par noteiktajā termiņā nesniegtajiem finanšu datiem, vēsta organizācija.

Sods piemērots, jo klubs noteiktajā termiņā nav iesniedzis pilnīgu un precīzu informāciju par peļņu. Par līdzīgu pārkāpumu sodīts arī Slovēnijas klubs Ļubļanas "Olimpija", kas ir "Valmieras" pretinieks UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, un Slovākijas vienība Bratislavas "Slovan".

Vislielākais sods par godīgas finanšu politikas (FFP) neievērošanu piemērots Spānijas klubam "Barcelona", kas šķirsies no pusmiljarda eiro par nepareizi uzrādītu peļņu no aktīviem, kas nav ienākumi.

Savukārt 300 000 eiro naudas sods piemērots Anglijas klubam Mančestras "United" par pārkāpumiem, kas saistīti ar spēlētāju pārejām, algām un sociālajiem nodokļiem. Par līdzīgiem pārkāpumiem 100 000 eiro sods piemērots Turcijas klubam "Konyaspor" un Kipras komandai Nikosijas APOEL.

Par finanšu plāna neizpildi iepriekš sodītās "AC Milan", "Monaco", "AS Roma", Stambulas "Bešiktaš", Milānas "Inter", Marseļas "Olympique" un Parīzes "Saint-Germain" šoreiz savus uzdevumus ir izpildījušas. Neizpildot 2022.gada finanšu plānu, 400 000 eiro sodu saņēmusi Stambulas "Bašakšehir", bet par 300 000 eiro sodu ar UEFA vienojušās "Royal Antwerp" un "Antwerp", kurām sods var pieaugt, ja tās neizpilda nosacījumus.

Latvijas iedzīvotāji mājokļa energoefektivitātei gatavi ieguldīt līdz 3000 eiro

34% Latvijas ģimeņu apsver domu šovasar uzlabot mājokļa energoefektivitāti, lai nākamajā apkures sezonā par siltumu un elektrību būtu jāmaksā mazāk, tomēr vairums nespēj šī mērķa īstenošanai atvēlēt vairāk par 3000 eiro. Pie tam trīs ceturtdaļas respon...

Cibuļskis karjeru turpinās Dānijā un būs Džeriņa komandas biedrs

Latvijas vīriešu hokeja izlases aizsargs Oskars Cibuļskis karjeru turpinās Dānijā.

Tur viņš būs uzbrucēja Andra Džeriņa komandas biedrs Herningas "Blue Fox" vienībā.

Dānijas vicečempione vēsta, ka līgums ar 35 gadus veco pasaules čempionāta bronzas meda...

Itālija palielinās Latvijā izvietoto karavīru skaitu

Itālijas parlaments nolēmis paliellināt savu bruņoto spēku kontingentu NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupā Latvijā, šī gada laikā nosūtot vēl 120 karavīrus, informēja Latvijas Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

Līdz ar Itālijas parlamenta lēm...



Komentāri