lv
QR0lHxZf8ugoS27C7OhqcwwahXPFMbjxSREtUYTf
2042374

Nedēļas nogalē - intensīva satiksme piejūras virzienos, Kas jāņem vērā?

Nedēļas nogalē - intensīva satiksme piejūras virzienos, Kas jāņem vērā?

Meteorologu prognozes liecina, ka šajās brīvdienās gaidāms karstums, gaisa temperatūrai sasniedzot par +30 grādu atzīmi, līdz ar to paredzams, ka piektdienas pēcpusdienā un brīvdienās būs intensīva satiksmes piejūras virzienos.

Tā brīdina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Savukārt ceļu posmos, kas ir sliktā tehniskā stāvoklī un ar novecojošu asfaltu, šādos laika apstākļos var veidoties izsvīdumi.

Autovadītāji par šādiem izsvīdumiem tiek aicināti ziņot, zvanot LVC pa diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 8000 5555.

Valsts ceļu tīklā būvdarbi turpinās visos Latvijas reģionos, 77 ceļu posmos ir ieviesti satiksmes ierobežojumi. Informācijas par visiem būvdarbu posmiem un satiksmes ierobežojumiem tajos atrodama LVC interneta mājaslapā izveidotajā remontdarbu kartē.

Autovadītāji tiek aicināti plānot papildu laiku ceļā, ja jāšķērso būvdarbu posms.

Ogre nāk klajā ar jaunu vienojošo identitāti un saukli. Kāds tas ir?

Šā gada 13.jūlijā Ogres novada pašvaldība domes ārkārtas sēdē novada iedzīvotājus iepazīstināja ar jaunizveidoto novadu vienojošo vizuālo identitāti un saukli "Šeit dzimst leģendas", kas slavina leģendām un izcilajām personībām apvīto Ogres novadu. Pap...

Iedzīvotāji no valdības sagaida viedokļu dažādību, nevis vienotu nostāju

Vairākums Latvijas iedzīvotāju valdības komunikācijā sagaida viedokļu dažādību, nevis vienotu nostāju, liecina Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes Sociālo un politisko pētījumu institūta projektā "Inovatīva un iekļaujoša pārvaldība sabied...

Stambulas konvencijas apstiprināšanai meklē risinājumus caur valdību

Šobrīd Eiropas Padomes konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu jeb tā sauktās Stambulas konvencijas apstiprināšanai meklējam risinājumus caur valdību, pavēstīja labklājības ministre Evika Siliņa (JV).

Viņ...



Komentāri