lv
eiBU8gCz9J17fRFarM4rqNSUSkNjdr3paRwk3510
2042183

Lidostā Rīga atklās heliportu

Lidostā Rīga atklās heliportu

Šodien plkst.10 lidostā "Rīga" tiks atklāts heliports jeb helikopteru nosēšanās laukums, aģentūru LETA informēja lidostas pārstāvji.

Heliports un ar to saistītās jaunās lidojumu procedūras esot ilgtermiņa ieguldījums lidostas infrastruktūrā, kas nodrošināšot kvalitatīvākus pakalpojumus, tostarp arī valsts, civilās aizsardzības un katastrofu medicīnas vajadzībām.

Heliporta izveidē veiktās investīcijas lidostas pārstāvji aģentūrai LETA neatklāja.

Atklāšanas ceremonijā pirmo gaisa kuģi - Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) Gaisa spēku helikopteru - sagaidīs lidostas "Rīga" vadība, satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) un aicinātie viesi no "Latvijas Gaisa satiksmes", NBS, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un citām institūcijām.

Jau ziņots, ka Lidostas "Rīga" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 57,923 miljoni eiro, kas ir par 82,3% vairāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 307 682 eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Nu gan laiki! Holivudas aktieri streiko - piedalās desmitiem tūkstoši

Desmitiem tūkstoši Holivudas aktieru piektdien sāks streiku, praktiski apturot milzīgās kino un televīzijas nozares darbību.

Ekrāna aktieru ģilde (SAG-AFTRA) paziņoja par streiku pēc tam, kad aktieru sarunas ar studijām par viņu prasībām saistībā ar ata...

Vai rudenī maksa par siltumu atkal paaugstināsies? Komentē RS šefs

Ja savu tarifu nemainīs "Latvenergo", tad Rīgas centralizētās siltumapgādes uzņēmuma AS "Rīgas siltums" (RS) mērķis ir noturēt savu tarifu esošajā līmenī vismaz līdz gada beigām, intervijā aģentūrai LETA sacīja RS valdes priekšsēdētājs Ilvars Pētersons...

Agrā piektdienas rītā mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis

Agrā piektdienas rītā Latvijā ir daļēji mākoņains laiks, bez nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns dienvidrietumu vējš, valsts austrumos arī ziemeļrietumu vējš, vietām piekrastē vējš pūš mēreni.

Gaisa temperatūra plkst.5 atbilstoši La...



Komentāri