lv
x1Tq1cUefSXUIHpUci79NP22XLejd5vxz27di44e
2041611

Agrā piektdienas rītā mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis

Agrā piektdienas rītā mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis

Agrā piektdienas rītā Latvijā ir daļēji mākoņains laiks, bez nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns dienvidrietumu vējš, valsts austrumos arī ziemeļrietumu vējš, vietām piekrastē vējš pūš mēreni.

Gaisa temperatūra plkst.5 atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) datiem bija no +10,1 grāda Staļģenē un Zosēnos līdz +17,7 grādiem Liepājā.

Sagaidāms, ka deviņos rītā gaiss iesils līdz +16..+19 grādiem.

Rīgā agrā rītā saulains laiks, pūš lēns dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra plkst.5 bija +11 grādi lidostā un +15 grādi pilsētas centrā.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +20,0 grādiem Liepājas ostā līdz +27,2 grādiem Daugavpilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 13.jūlijā bija +41..+42 grādi Spānijā, Itālijā, Grieķijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu 0..+1 grāds Islandē un Alpu kalnos.

Uldis Strautmanis: Sports. Uz celīšiem
Uzreiz jābilst, ka rakstā būs divdomīgi izteicieni, tāpēc vecāki – mazākiem bērniem neļaujiet lasīt. Bet tie nav mani izteicieni. Folkloras radītāji ir citi, kuri šobrīd darbojas Latvijas sportā un – vismaz vārdos – ir par Latvijas sportu.
Dienvidkurzemes novadā notiks militārās mācības
14. un 20. jūlijā Dienvidkurzemes novada Vērgales pagastā, Šķēdes militārajā poligonā Latvijas un sabiedroto bruņoto spēku karavīri pilnveidos iemaņas kaujas šaušanā pa virsūdens mērķiem, informē Nacionālo Bruņoto spēku Apvienotais štābs.
Eiropas Komisija atzinīgi novērtējusi KNAB

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) turpina efektīvi risināt pretkorupcijas jautājumus, secinājusi Eiropas Komisija 2023.gada ziņojumā par tiesiskumu.

Tāpat ziņojumā atzinīgi novērtētas veiktās darbības pretkorupcijas politikas plānošanas...



Komentāri