lv
jdtTXDlXEFFI3JXSAhdaxX0fKtQW42ctv3IaDbBY
2035794

Rīgas lidostā atklās heliportu

Rīgas lidostā atklās heliportu

Piektdien, 14.jūlijā, lidostā "Rīga" tiks atklāts heliports jeb helikopteru nosēšanās laukums, informēja lidostas pārstāvji.

Heliports un ar to saistītās jaunās lidojumu procedūras esot ilgtermiņa ieguldījums lidostas infrastruktūrā, kas nodrošināšot kvalitatīvākus pakalpojumus, tostarp arī valsts, civilās aizsardzības un katastrofu medicīnas vajadzībām.

Heliporta izveidē veiktās investīcijas lidostas pārstāvji neatklāja.

Atklāšanas ceremonijā pirmo gaisa kuģi - Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) Gaisa spēku helikopteru - sagaidīs lidostas "Rīga" vadība, satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA) un aicinātie viesi no "Latvijas Gaisa satiksmes", NBS, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta un citām institūcijām. Pasākums notiks plkst.10.

Jau ziņots, ka Lidostas "Rīga" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, bija 57,923 miljoni eiro, kas ir par 82,3% vairāk nekā 2021.gadā, kā arī uzņēmums strādāja ar 307 682 eiro peļņu pretēji zaudējumiem gadu iepriekš.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs.

Šonedēļ tomēr neizskatīs Stambulas konvencijas apstiprināšanu Latvijā

Ministru kabineta sēdē rīt tomēr neskatīs jautājumu par Eiropas Padomes konvencijas par vardarbības pret sievietēm un vardarbības ģimenē novēršanu un apkarošanu jeb tā saukto Stambulas konvencijas apstiprināšanu Latvijā, apstiprināja labklājības minist...

Liepājā apskatāms iznīcināts okupantu tanks

No šodienas Latvijas Kara muzeja filiālē, Liepājas Karostā, apmeklētājiem ir aplūkojams Ukrainas bruņoto spēku iznīcināts Krievijas okupantu tanks "T-72B", kas jau iepriekš ticis izvietots arī citās Latvijas pilsētās, informēja Aizsardzības ministrijas...

Rīgā lems par vienreizējo braucienu atlaižu atjaunošanu studentiem

Rīgas domes deputāti trešdien atbalstīja ierosinājumu novirzīt izskatīšanai Satiksmes un transporta lietu komitejā jautājumu par vienreizējā brauciena atlaižu atjaunošanu studentiem pilsētas sabiedriskajā transportā.

Rīgas domē saņemts kolektīvais iesn...



Komentāri