lv
qzyns4YaiLWot31anjKkOe3kdo6E4l2uRkMnXLRZ
2035274

Uzņēmējs Arnolds Babris nofotografējies nūdistu pludmalē, taču godu nezaudēja

Uzņēmējs Arnolds Babris nofotografējies nūdistu pludmalē, taču godu nezaudēja

Pretrunīgi vērtētā personība kārtējo reizi vēlējās izcelties.

"Pāvilostā šodien lielisks laiks!" Pazīstamais uzņēmējs Arnolds Babris tik priecīgi izteicies savā Facebook sociālā tīkla profilā, pludmalē pozēdams šķietami kails.

Taču bijušais ietekmīgais Satversmes aizsardzības biroja darbinieks virsnieka godu neatlaida, un fotogrāfijā viņa privātās daļas aizsedza šīs pikantās bildes uzņēmēja kāja.

Babra vārdu sabiedrība pirmo reizi izdzirdēja 2001. gadā, kad toreizējais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) darbinieks tika piesaukts kā iespējams kontrabandas piesegs (to nepierādīja). Pēc vienošanās Babris specdienestu pameta. Nodibināja savu konsultāciju biroju, periodiski mēģināja nonākt politikā – gan ar jau aizmirsto Konservatīvo partiju, gan vēlāk caur Latvijas Reģionu aliansi. Tas neizdevās, ziņo portāls Rebaltica.lv.

Labāk vedās ar regulārajām performancēm Kremļa kontrolētajos TV kanālos kā zivju fabrikas vadītājam stāstot, cik Latvijā viss ir slikti.Lursoft dati rāda, ka “Brīvais vilnis” (BV) ir galvenais viņa ienākumu avots. Tas viņam pieder kopā ar Māri Trankali. 2020.gadā uzņēmums strādāja ar 12 miljonu eiro apgrozījumu un 302 tūkstošu peļņu (dubultojusies iepretim gadu iepriekš). Babris to skaidro ar konkurences samazināšanos, jo daļa līdzīgu ražotāju “lēnām nomira” pēc Krievijas embargo Latvijas šprotēm. Šogad jūnijā BV atvēris kredītlīniju par gandrīz 6,5 miljoniem eiro Baltic International Bank, pretī ieķīlājot visu mantu. Tas esot drošības spilvens, gatavojoties izmaksu kāpumam augošo enerģijas cenu dēļ.

Šlesera un otra populista, Alda Gobzema, rīkotajos pasākumos Babris uzņemas kārtībnieka lomu. Šlesera septembra pasākumā viņš rūpējās, lai cilvēki nedrūzmētos, un organizēja runātāju secību. Telefonintervijā Re:Baltica viņš stāsta, ka visi aktīvisti regulāri koordinē savas darbības un hierarhijas ziņā esot vienlīdzīgi. Viņš draudzējoties ar visiem, kas strādā “pareizās idejas” vārdā.

“Savā laikā Gobzems ieradās pie mums, lai palīdzam. Mēs sākotnēji palīdzējām, bet kādā brīdī viņš iedomājās, ka pats ir gudrs. Nepatika, ka viņu pamāca, un izveidojās īssavienojums,” stāsta Babris.

Kučinskis: Iekšlietu dienesti neorganizēs Krievijas pilsoņu medības

Iekšlietu dienesti "nemedīs" tos Krievijas pilsoņus, kas nesadarbosies ar valsti un nekārtos latviešu valodas pārbaudi, trešdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" norādīja iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).

Komentējot to, ka vairāki tūkstoši...

Rinkēvičs un Jansons vienisprātis - jāpilnveido zināšanas tiesībsargiem

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs un tiesībsargs Juris Jansons ir vienisprātis par nepieciešamību pilnveidot tiesībsargājošo iestāžu amatpersonu zināšanas, lai esošie instrumenti cietušo aizsardzībai tiktu piemēroti efektīvi un sabiedrība tiem uzticēt...

Zelts! Apinis tiek paaugstināts uz pirmo vietu PČ paravieglatlētikā (+FOTO)

Latvijas parasportists Aigars Apinis trešdien pēc protesta izskatīšanas nodrošināja zelta medaļu Parīzē notiekošā pasaules čempionātā paravieglatlētikā diska mešanas sacensībās, vēsta Latvijas Paralimpiskā komiteja (LPK).

Otrdien sacensības F52 grupā A...



Komentāri