lv
Uu7e02ks0O6IfHNLrtjdT0QS4CJ1LtyrMCWje9bs
2034410

Latvija nosūtīs uz Ukrainas fronti 38 automašīnas

Latvija nosūtīs uz Ukrainas fronti 38 automašīnas

Automašīnas saņems Ukrainas bruņoto spēku vienības frontes karstākajos punktos.

Aizsardzības ministrija sadarbībā ar fondu "Uzņēmēji mieram" un Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem nosūtīs ziedojumu Ukrainas bruņotajiem spēkiem - 38 automašīnas - uz frontes karstajiem punktiem.

Sūtījums Ukrainas bruņotajiem spēkiem sastāv no diviem pasažieru autobusiem "Irisbus" ar 50 vietu ietilpību, 12 "Volkswagen Crafter" un "Mercedes Benz" mikroautobusiem, kā arī no 23 vieglajām pasažieru automašīnām.

Automašīnas saņems Ukrainas bruņoto spēku vienības frontes karstākajos punktos.

Jau ziņots, ka fonds "Uzņēmēji mieram" aicina Latvijas uzņēmumus un ikvienu Ukrainas atbalstītāju piedalīties ziedojumu kampaņā "Piešauj pretuzbrukumam!", lai piegādātu tehniku un aprīkojumu 1 000 000 eiro apmērā Ukrainas bruņoto spēku vienībām frontes karstākajos punktos.

Vardarbībā cietušo aizstāvji atzinīgi vērtē Stambulas konvencijas virzību

"Centrs Marta" kopā ar biedrību "Skalbes", centru "Dardedze" un mācību centru "MKB" - organizācijām, kas ikdienā sniedz palīdzību un pārstāv vardarbībā cietušo sieviešu un bērnu intereses, - atzinīgi vērtē Labklājības ministrijas (LM) iniciatīvu virzīt...

Mediķu arodbiedrība atgādina VM pildīt trīspusējo vienošanos

Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrība (LVSADA) ir izvirzījusi Veselības ministrijai (VM) prasību pildīt trīspusējo vienošanos par darba samaksas paaugstināšanu nozarē, nosūtot vēstuli veselības ministrei Līgai Meņģelsonei, vals...

Elektrība, apkure, komunālie un pārtika. Cilvēkus nomoka cenu pieaugums!

Pēdējā gada laikā iedzīvotājus Latvijā visvairāk satraucis apkures un citu komunālo maksājumu kāpums, kā arī elektrības un pārtikas cenu pieaugums, informēja "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās iedzīvotāju aptaujas datiem.

Apkures un citu k...



Komentāri