lv
o7wN2el46D9JzhOX1irYDBuUN9uYIx7TcRI3xxBu
2034050

Svētdien uz koncertu Dzintaru pludmalē norīkos papildu vilcienu

Svētdien uz koncertu Dzintaru pludmalē norīkos papildu vilcienu

Pasažieru vilciens svētdien, 16.jūlijā, uz ērģelnieces Ivetas Apkalnas koncertu Dzintaru pludmalē norīkos papildu vilcienu, aģentūru LETA informēja "Pasažieru vilciena" pārstāvji.

Apkalnas koncerts notiks plkst.4.45 no rīta Dzintaru pludmalē.

"Pasažieru vilciena" pārstāvji informē, ka nokļūšanai uz koncertu vilciens no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas Jūrmalas virzienā izbrauks plkst.3.45. Ieeja stacijas A tunelī būs atvērta no plkst.3.15.

Dzintaru pludmali var sasniegt gan no Majoru, gan Dzintaru stacijām.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Kariņš: Jo vairāk Maskava izvērsīs karu Ukrainā, jo spēcīgāka būs NATO reakcija

Jo vairāk Maskava izvērsīs karu Ukrainā, jo spēcīgāka būs NATO reakcija, alianses samita Viļņā otrajā dienā žurnālistiem uzsvēra Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Viņš norādīja, ka vakardienas NATO dalībvalstu līderu tikšanās bija veiksmīga, se...

Riteņbraucējs Neilands: Rūgtums ir ļoti liels
Prestižajā "Tour de France" daudzdienu velobraucienā Latvijas riteņbraucēja Krista Neilanda vārds vairs nav svešs, pēc tam kad viņš desmitajā posmā otrdien izcīnīja ceturto vietu. Taču, kā Latvijas Radio norāda pats sportists, viņam ir ļoti liels rūgtu...
Cauri datu miglai laužas deflācijas saules stari - viedoklis

Jūnijā patēriņa cenas gada griezumā pieauga par 7,9%, savukārt mēneša griezumā tās samazinājās par 1,4%. Tas ir jauns mēneša deflācijas rekords, iepriekšējais bija -1,1% un turējās kopš 2003. gada augusta, raksta Pēteris Strautiņš, ekonomists.

Jūnijā pa...



Komentāri