lv
FfK86A2PBAFh3cWGyy1mK1BKocFLGahYAfqO1bfh
2034036

Riteņbraucējs Neilands: Rūgtums ir ļoti liels

Riteņbraucējs Neilands: Rūgtums ir ļoti liels
Prestižajā "Tour de France" daudzdienu velobraucienā Latvijas riteņbraucēja Krista Neilanda vārds vairs nav svešs, pēc tam kad viņš desmitajā posmā otrdien izcīnīja ceturto vietu. Taču, kā Latvijas Radio norāda pats sportists, viņam ir ļoti liels rūgtums, un paies laiks, kamēr viņš to "sagremos".
Cauri datu miglai laužas deflācijas saules stari - viedoklis

Jūnijā patēriņa cenas gada griezumā pieauga par 7,9%, savukārt mēneša griezumā tās samazinājās par 1,4%. Tas ir jauns mēneša deflācijas rekords, iepriekšējais bija -1,1% un turējās kopš 2003. gada augusta, raksta Pēteris Strautiņš, ekonomists.

Jūnijā pa...

Karstums atgriežas! Svētdien gaisa temperatūra var sasniegt +33 grādus

Tuvākajās dienās Latvijā gaidāms silts laiks un vietām īslaicīgi līs, svētdien kļūs karstāk, liecina jaunākās laika prognozes.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotajiem datiem jūlija pirmajā dekādē vidējā gaisa temperat...

«Tas tev iz dzimtas. Tu esi izdzimtā» – ar trim performancēm atklās izstādi «Tikai neraudi!»
Atklājot izstādi "Tikai neraudi! Feministiskie skatījumi Latvijas mākslā: 1965–2023", piektdien, 14. jūlijā, pulksten 17.00 Latvijas Nacionālais mākslas muzejs aicina apmeklēt īpaši sagatavotu performanču programmu, kas norisināsies muzeja parka puses ...


Komentāri