lv
5pla8r7VRmfVCXAW8Ka7KOtPX4JXu5QYroqCoUJD
2033709

Ūdens temperatūra peldvietās ir aptuveni +20 grādi

Ūdens temperatūra peldvietās ir aptuveni +20 grādi

Trešdienas rītā ūdens temperatūra jūrā, ezeros un lielākajā daļā upju ir +17..+22 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Jūras ūdens temperatūra Latvijas piekrastē galvenokārt ir +17..+20 grādi, lielākajos ezeros ūdens ir +19..+20 grādus silts.

Ūdens temperatūra Lielupē un Ventā +20..+22 grādi, Daugavā +19..+20 grādi, Pļaviņu ūdenskrātuvē līdz nepilniem +22 grādiem, Aiviekstē tā svārstās ap +20 grādiem. Vēsāks ūdens saglabājas Gaujā - upes augštecē ūdens temperatūra ir +17 grādi, pie Siguldas +18 grādi, pie Carnikavas +20 grādi.

Ūdens līmenis upēs nedaudz svārstās, lielākoties pazeminās.

Saskaņā ar Rīgas pašvaldības sniegto informāciju diennakti iepriekš ūdens temperatūra pilsētas peldvietās Daugavā, jūrā un Ķīšezerā bija +18..+20 grādi, bet Bābelīša ezerā tā sasniedza +22 grādus.

Jau ziņots, ka Veselības inspekcija atcēlusi iepriekš noteikto aizliegumu peldēties vairākās peldvietās.

LDz izsolīs 5000 tonnas melno metāllūžņu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šodien plkst.11 izsolē izsolīs 5000 tonnas melno metāllūžņu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsole notiks Rīgā, Gogoļa ielā, un tās sākumcena būs 300 eiro par tonnu.

Tiks pārdotas dažāda garum...

Kariņš: Pieņemti Latvijai nozīmīgi lēmumi par NATO aizsardzības plāniem

Viļņas NATO samita pirmajā dienā apstiprināti jaunie detalizētie NATO aizsardzības plāni, kā arī pieņemti būtiski lēmumi par alianses aizsardzības spēju stiprināšanu un Ukrainas ceļu uz pilnu dalību aliansē, informēja premjerministra Krišjāņa Kariņa (J...

Šomēnes trīs vietās notiks Sikspārņu nakts

Dabas aizsardzības pārvalde (DAP) rīko Sikspārņu nakti 15.jūlijā Ķemeru Nacionālajā parkā, 28.jūlijā Lielstraupē un 29.jūlijā Dundagā, informēja DAP vecākā komunikācijas speciāliste Ilze Reinika.

Sikspārnis ir nakts dzīvnieks un vienīgais Latvijas lido...



Komentāri