lv
sOeTbmK8TtfpJO95o4Xqh4MhfNmVvlJiMnnflsrC
2029415

Nosaukti Baltvilka balvas nominanti, starptautisko balvu saņem lietuviešu rakstniece Igne Zarambaite un tulkotāja Dace Meiere

Nosaukti Baltvilka balvas nominanti, starptautisko balvu saņem lietuviešu rakstniece Igne Zarambaite un tulkotāja Dace Meiere
Latvijas Bērnu un jaunatnes literatūras padome paziņojusi Starptautiskās Jāņa Baltvilka balvas 2023 nominantus, kā arī nosaukusi balvas starptautisko laureātu – šo titulu šogad iegūst lietuviešu rakstniece Igne Zarambaite par garstāstu "Melndzelmji" (Jāņa Rozes apgāds, 2022) un tā tulkotāja Dace Meiere.
Rinkēvičs uzslavē Erdogana apņemšanos ratificēt Zviedrijas uzņemšanu NATO

Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs atzinīgi novērtē Turcijas prezidenta Redžepa Tajipa Erdogana apņemšanos nodot ratificēšanai parlamentam protokolu par Zviedrijas uzņemšanu NATO.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" Rinkēvičs to nosaucis par ļoti ...

Vietām Latvijā pārspēts 11. jūlija aukstuma rekords; dienā nav gaidāmi nokrišņi
Naktī uz otrdienu Latvijas lielākajā daļā gaisa temperatūra pazeminājās līdz +5..+10 grādiem un vietām tika pārspēts 11.jūlija aukstuma rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvie dati.
Otrdien nav gaidāmi nokrišņi
Otrdien būs mākoņains laiks un palaikam uzspīdēs saule, taču nokrišņi nav gaidāmi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.


Komentāri