lv
XZ2WqPcgGYc5A5ib6KDQA7l1vPtS6F2l77TMJGhc
2020868

Par hokejistu sievu likteni un dzimtas spēku. Saruna ar Santu un Kasparu Daugaviņiem

Par hokejistu sievu likteni un dzimtas spēku. Saruna ar Santu un Kasparu Daugaviņiem
Nemitīga prombūtne, lidojumi un ilga neredzēšanās – tāds ir hokejistu sievu liktenis – viņām jāuzņem trieciens, jābūt ar bērniem un jātiek ar visu galā, kamēr dzīvesbiedri dara savu sapņu darbu, intervijā LSM.lv atzina Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš. Savukārt Santa Daugaviņa atzina, ka visgrūtāk klājās kovida laikā, kas nāca kā pārbaudījumu gads, jo ģimenei nebija iespēju satikties. Abi intervijā arī atklāja, ka nāk no lielām ģimenēm, kas novērtē kopā būšanas un sanākšanas spēku. 
Latvijas volejbolistiem iespēja izcīnīt Eiropas Sudraba līgas kausu

Latvijas vīriešu volejbola izlase šodien Rīgā aizvadīs Eiropas Sudraba līgas finālsērijas maču pret Ungāriju un lūkos nodrošināt pirmo vietu visā turnīrā.

Spēle sporta namā "Daugava" sāksies plkst.16.30, tiešraidē to pārraidot televīzijas kanālam LTV7....

Nosauktas studiju programmas, kuras darba devēji vērtē visaugstāk

Starp darba devējiem augstāku atzinību guvušas studiju programmas, saistītas ar datorzinātnēm, uzņēmējdarbību un ekonomiku, liecina karjeras portāla "Prakse.lv" studiju programmu un izglītības iestāžu reitings.

Par visatzītāko studiju programmu kļuvusi...

Punktu pa punktam: Kā Krievijas propaganda 'skaidro' Latvijā notiekošo
Lai gan kopš Krievijas pilna apmēra iebrukuma Ukrainā apritējis vairāk nekā gads, Krievijai joprojām nav izdevies sasniegt savus mērķus – Ukraina un tās iedzīvotāji joprojām nav padevušies, kā arī rietumvalstis nav pārtraukušas centienus Krieviju iegro...


Komentāri