lv
l8CqUIktyyxGjrnCW92xKyuwkCaWdMKQynlXicAf
2018932

Punktu pa punktam: Kā Krievijas propaganda 'skaidro' Latvijā notiekošo

Punktu pa punktam: Kā Krievijas propaganda 'skaidro' Latvijā notiekošo
Lai gan kopš Krievijas pilna apmēra iebrukuma Ukrainā apritējis vairāk nekā gads, Krievijai joprojām nav izdevies sasniegt savus mērķus – Ukraina un tās iedzīvotāji joprojām nav padevušies, kā arī rietumvalstis nav pārtraukušas centienus Krieviju iegrožot un atbalstīt Ukrainu. Pat vairāk – NATO ir paplašinājusies. Likumsakarīgi, prokremliskā dezinformācija Baltijas valstu, tostarp Latvijas, auditoriju virzienā cenšas izplatīt daudzus un dažādus vēstījumus, cerot iespaidot vietējās auditorijas un lauzt pašreiz pastāvošo status quo. Tiesa, prokremliskajai dezinformācijai ir raksturīga vēstījumu stabilitāte un nemainīgums, līdz ar to pašu vēstījumu forma un saturs būtiski neatšķiras no jau agrāk pieredzētā.
Levits Rinkēvičam nodod Rīgas pils atslēgas

Līdzšinējais Rīgas pils "saimnieks" Egils Levits šodien jaunajam Valsts prezidentam Edgaram Rinkevičam simboliski nodeva Rīgas pils atslēgas.

Levits ar dzīvesbiedri Andru Leviti sagaidīja Rinkeviču Rīgas pils laukumā, lai pēc tam dotos uz pils vārtiem, ...

Gaidot Liepājas Benksiju: ​​Karosta pārvēršas par modernu grafiti rezidenci

Bijušās garlaicīgas padomju ēkas uzplauka visās varavīksnes krāsās.

Liepājā kopš Krievijas cara laikiem ir bijusi karabāze. Tagad mūsu Nacionālie bruņotie spēki izmanto tikai daļu no objektiem. Daudzas Karostas ēkas ir degradējušās 3 gadu desmitu laikā....

Anulēta «EHR Latviešu hiti» apraides atļauja

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) anulējusi SIA "EHR Latviešu hiti" apraides atļauju, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publiskotā informācija.

Kā norāda NEPLP, apraides atļauja anulēta pēc "EHR Latviešu hiti" lūg...



Komentāri