lv
l4ziCmIXFwsENegb4ToIptzM2XKd8YAUxLwQ7Ycc
2005511

S04E236: Māris Vainovskis

S04E236: Māris Vainovskis
Tā kā Latvija ir salīdzinoši jauna valsts un kapitāls no paaudzes paaudzē tikai sāk uzkrāties, mūsu ekonomikai ir būtiskas ārvalstu investīcijas. Šos uzņēmējus vieno interese par tiesisku, sakārtotu un paredzamu vidi. Kādi jautājumi tiek risināti Ārvalstu Investoru padomē un kāds ir tās pienesums Latvijai? Par to “Eversheds Sutherland Bitāns” zvērināta advokāta Agra Bitāna sarunā ar Ārvalstu Investoru padomes Latvijā valdes locekli Māris Vainovski. Klausies interviju un dalies ar to!03.07.2023. epizode.
Izsolē pārdoti 105 grami "Baltic International Bank" piederošo zelta stieņu

Izsolē trešdien, 5.jūlijā, pārdoti 105 grami likvidējamajai "Baltic International Bank" piederošo zelta stieņu par 6041,1 eiro, aģentūrai LETA pavēstīja bankas likvidatora pārstāvji.

Uz zelta stieņu izsoli bija pieteicies viens dalībnieks, kurš iegādājā...

Latvijas kooperatori iegādājās Kazdangas bankrotu, ražošana tiks atjaunota

Ilgtermiņa mērķis ir veicināt piena produkcijas tirgus attīstību.

Lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība "Baltu piens" iegādājusies maksātnespējīgā piena pārstrādes uzņēmuma SIA "Elpa" ražotni Kazdangā.

Kopumā izsolē tika piedāvātas 154 iek...

Latvija atsaka patvērumu Ukrainas pilsonim, kurš atteicies karot par dzimteni

Latvija tāpat kā citas Eiropas valstis atteikušas patvērumu Ukrainas pilsonim, kurš atteicies karot savā dzimtenē pret Krieviju, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Ukrainas pilsonis pērn augustā ieceļoja Latvijā un lūdza patvērumu. Viņš argum...



Komentāri