lv
ObYJwzHFqOAH3CzDhrWrQg1Wg7CNBHEdNi8JLz19
200128

Nākamās valdības deklarācijas darba grupas strādās pie dokumenta izstrādes

Nākamās valdības deklarācijas darba grupas strādās pie dokumenta izstrādes
Rīga, 16.nov., LETA. Nākamās valdības deklarācijas darba grupas šodien strādās pie dokumenta jomu sadaļu izstrādes.

Rīga, 16.nov., LETA. Nākamās valdības deklarācijas darba grupas šodien strādās pie dokumenta jomu sadaļu izstrādes.

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) aicinājusi partiju apvienību "Apvienotais saraksts" (AS) valdības deklarācijas rakstīšanā uzņemties darba grupu vadību, lai izstrādātu darba plānus reģionu attīstības, vides un digitalizācijas, zemkopības un mežsaimniecība, veselības, iekšējās drošības un krīzes vadības jomās.

JV apņēmusies vadīt valdības deklarācijas sagatavošanu tādās jomās kā finanses, ārpolitika, izglītība un zinātne, valsts pārvalde, tiesiskums un cīņa pret korupciju, klimats (vide) un enerģētika, labklājība un bērnu atbalsta politika.

Nacionālā apvienība nominēs darba grupu vadītājus, lai izstrādātu valdības deklarācijas saturu tādās nozarēs kā aizsardzība, ekonomika un nodarbinātība, satiksme, kultūrtelpa, nacionālā identitāte un informatīvā telpa, norāda JV pārstāvji. 

Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) aicina darba grupu vadītājus katram savu valdības deklarācijas projekta sadaļu iesniegt līdz svētdienas, 20.novembra, vakaram.

Šodien paredzēta arī AS līderu līderu tikšanās ar vairākām nozaru organizācijām. Saruna paredzēta plkst.9 Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) telpās Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 35.

Lai pārrunātu galvenās aktuālās problēmas, prioritātes un darāmos darbus dažādos sektoros, AS politiķi Uldis Pīlēns, Edgars Tavars, Māris Kučinskis, Andris Kulbergs un citi pārstāvji tiksies ar LTRK, Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Pašvaldību savienības, Latvijas Brīvo Arodbiedrību savienības un Latvijas Zinātņu akadēmijas pārstāvjiem.

Kas tad tas par ultimātu? JV prasa AS attīstību teju visās krīzes jomas

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) aicina partiju apvienību "Apvienotais saraksts" (AS) valdības deklarācijas rakstīšanā uzņemties darba grupu vadību, lai izstrādātu darba plānus reģionu attīstības, vides un digitalizācijas, zemkopības un mežsaim...

2 receptes ar kāli un rāceni

Protams, visi zinām, ka lielākoties visaugstākā uzturvērtība un labums veselībai ir termiski neapstrādātiem produktiem, taču visu laiku jau nevaram būt svaigēdāji, vai ne? Tāpēc šoreiz piedāvājam divas interesantas kāļu un rāceņu receptes. Tiesa, lielā...

Balvos izskanēs Operetes teātra koncertprogramma

Balvu Kultūras un atpūtas centrā sestdien, 19. novembrī plkst.19:00 izskanēs Operetes teātra teatralizētā koncertprogramma "Musique d'amour" [tukojums: "Mīlestības mūzika"], informē Operetes teātra pārstāve Elza Hlevicka.

Koncertā piedalīsies solisti: o...



Komentāri