lv
ymiH9sHeO4NArUEtM1rsjPAHCAx4VlrMztbzqt2V
1991984

Šovs «Tēta nedienas» meklē jaunus dalībniekus

Šovs «Tēta nedienas» meklē jaunus dalībniekus

Skatītāju iemīļotais šovs "Tēta nedienas" gatavs jau atkal izaicināt Latvijas ģimenes mainīties lomām. Kamēr mamma baudīs sen pelnītu atpūtu, tētis saimniekos mājās. Ja tētis tiks galā ar trauku mazgāšanu, vakariņu gatavošanu, bižu pīšanu un citiem darbiem, ģimene par pūlēm saņems naudas balvu - līdz pat 500 eiro, informēja TV3 Sabiedrisko attiecību speciāliste Lauma Zommere.

Rūpes par saimniecību, mājas soli un bērniem ir ne tikai viens no atbildīgākajiem pienākumiem, bet bieži vien arī strīdu un nesaskaņu avots. Teju ikviens ir saskāries ar sajūtu, ka dara vairāk nekā partneris, par to saņemot nepietiekamu atzinību. Lielākoties rūpes par bērniem un mājas darbiem ir uz sieviešu pleciem, tāpēc šovs "Tēta nedienas" vēlas uz brīdi šīs lomas samainīt, ļaujot mammām doties pelnītā atpūtā, bet tētiem uzņemties lielākas rūpes par bērniem un māju. Tas, cik simtus eiro ģimenes galva nopelnīs, būs atkarīgs tikai no viņa paša un tā, vai viņš spēs tikt galā ar mammas atstātajiem darbiem.

"Jā, iespējams sieviete zina labāk, paveic darbus akurātāk un prot vieglāk atrast kopēju valodu ar mazajiem ziķeriem, bet tieši tāpēc viņai ir tiesības atpūsties, atstājot vīrieti mājās par galveno darītāju. Un jā, sieviete drīkst mērcēt kājas baseinā un izgulēties elegantas viesnīcas komfortā un klusumā, sagaidot, ka dzīvesbiedrs tikmēr paveiks mājās malā atliktos darbus. Dalība "Tēta nedienās" ir lieliska iespēja apmainīties lomām un ļauties bezrūpīgai atpūtai, kā arī unikāls veids, kā par mājas darbu paveikšanu īsā laikā ģimenes budžetu papildināt ar prāvu naudas summu", uzsver šova producente Aija Strazdiņa - Ratinska.

Ja uzskatāt, ka jau sen nepieciešamas pārmaiņas visai ģimenei, piesakieties "Tēta nedienām", un, iespējams, tieši jūs kļūsiet par šova dalībniekiem, kurā jautrība un pozitīvas atmiņas garantētas. Piesakieties šovam "Tēta nedienas" un izbaudiet lielisku piedzīvojumu. Aizpildiet pieteikšanās anketu vietnē: www.tv3.lv/tetanedienas-pieteiksanas.

JV, NA/LRA un KR bez "Par/Progresīvie" balsīm var nepietikt atbalsta jaunas koalīcijas izveidei
Līdzšinējie Rīgas domes koalīcijas partneriem "Jaunajai vienotībai" (JV), "Nacionālajai apvienībai/Latvijas Reģionu apvienībai" (NA/LRA) un "Kods Rīgai" (KR), kas ir uzņēmušies iniciatīvu veidot jaunu valdošo koalīciju, bez vismaz daļas frakcijas "...
Latvijas futbola izlases kapteinis Tobers karjeru turpinās Cīrihē

Latvijas futbola izlases kapteinis Kristers Tobers karjeru turpinās Šveices spēcīgākās līgas vienībā Cīrihes "Grasshopers", vēsta poļu mediji un sportista aģents.

22 gadus vecais futbolists kopš 2020.gada pārstāvēja Gdaņskas "Lechia", kas šosezon izkrit...

Rīgā atklās tehnoloģiju telpu bērniem un jauniešiem ar autismu

Autisms ir ar attīstību saistīti veselības traucējumi visa mūža garumā, kas ietekmē to, kā cilvēks sazinās un saprotas ar apkārtējiem. Pēc Latvijas Autisma apvienības speciālistu aplēsēm Latvijā dzīvo vairāki simti bērnu un jauniešu ar autismu vai auti...



Komentāri