lv
4i9j32EPax7pqZiZQhAQCTsesLa91a7FbtgLJVMr
1985734

Gobzems rupji aizrādīja Evertovski par romānu ar politiķa sievu

Gobzems rupji aizrādīja Evertovski par romānu ar politiķa sievu
Bijušais advokāts draud ar policijas iejaukšanos.

Ar gaužām atklātu vēstījumu par dzīves sarežģītajiem līkločiem nācis klajā skandalozi slavenais politiķis Aldis Gobzems, kurš ar savām pārdomām dalījies savā “Facebook” profilā.

Ierakstā viņš apvaino finanšu firmas “Delfin group” īpašnieku un padomes priekšsēdētāju Agri Evertovski ģimenes graušanā un savu bērnu mātes pavedināšanā.

“Šis raksts būs par vīrišķību un atbildību. Nošērojiet šo audzināšanas paraugstundu. Tagad, kad manu bērnu mātes gods ir aptraipīts, parādās galvenais varonis. Agris Evertovskis. Delfin group īpašnieks un padomes priekšsēdētājs. Cilvēks, kurš dzīvo uz citu nelaimes rēķina. Viņa laime ir citu nelaime. Lombardu īpašnieks un ātro kredītu augļotājs. Savas sievas Signes Evertovskas krāpējs un citu ģimeņu jaucējs. Parastu ļaužu valodā - spraudējs un bāzējs. Šaurākā sabiedrībā saukts par vardi. Jo, kā tajā pasakā, ja noskūpsta vardi, tā kļūst par princesi".

Aldis Gobzems savā monologā iekarst un pat vēršas pie Valsts policijas, norādot, ka Evertovskis viņam īsziņās lielījies, ka var to “nopirkt”:” Delfin group akcionāri, padome, valde, investori, Valsts polcija, FKTK, Nasdaq Riga, Latvijas banka un citi! Man Jums ir jautājums? Vai finanšu jomā praktizējošam “veiksminiekam ar noslieci uz šļūkšanu pa kreisi un padebīlu īsziņu rakstīšanu nepazīstamiem cilvēkiem” ir nepieciešama nevainojama reputācija?"

Gobzems tāpat vēršas, kā noprotams, pie Evertovska sievas un aicina viņu ciemos uz Spāniju, kurš pašlaik pats mitinās. “Signe Evertovska, Tu esi skaista sieviete. Es Tevi aicinu ciemos pie sevis uz Seviļu! Nebaidies šķirties, es Tevi nodrošināšu ar nepieciešamajiem pierādījumiem par neuzticīgo vīru. Bailes šķirties, jo daudzas naudas? Nekas, vai tiešām Tu, Signe dzīvosi ar vīrieti, kurš Tevi krāpj tikai naudas dēļ?"

Aldis Gobzems bija viens no aktīvākajiem aizvadītās 13. Saeimas deputātiem, taču 2022. gada rudens vēlēšanās viņa pārstāvētā partija "Katram un Katrai" nepārvarēja 5% slieksni.

Krišs ZIVERTS

Gobzems par Evertovski: "Cilvēks, kurš dzīvo uz citu nelaimes rēķina. Viņa laime ir citu nelaime. Lombardu īpašnieks un ātro kredītu augļotājs"
300 eiro par tonnu! LDz izsola 5000 tonnas melno metāllūžņu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) ar sākumcenu 300 eiro par tonnu izsolīs 5000 tonnas melno metāllūžņu, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Izsole notiks 12.jūlijā plkst.11 Rīgā, Gogoļa ielā 3.

Tajā pārdos dažāda garuma lietotas d...

Rīgā atklāj Pasaules kausa posmu simtlauciņu dambretē

Šodien "Park Inn by Radisson Riga Valdemāra" viesnīcā Rīgā tiks atklāts Pasaules kausa posms 100 lauciņu dambretē "Rīga Open 2023".

Sacensību atklāšanas ceremonija un preses konference notiks plkst.12.

Pasaules kausa posms "Park Inn by Radisson Riga Val...

Latvijas U-18 basketbolistes aizvada otro spēli Eiropas čempionātā

Latvijas U-18 sieviešu basketbola izlase šodien Eiropas U-18 čempionāta otrajā spēlē tiksies ar vienaudzēm no Izraēlas.

C apakšgrupas spēle Turcijas pilsētā Konjā sāksies plkst.14 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot Starptautiskās Basketbola fed...



Komentāri