lv
K2jnPvCsudB7YvrPT7PPVg1fyz3qw6QddBOoEqYq
1977057

Jānis Abāšins: Mūža pensijas desmit gadi – tendences un aktualitātes

Jānis Abāšins: Mūža pensijas desmit gadi – tendences un aktualitātes
Mūža pensijas polise ir viens no veidiem, kā varam izmantot savu otrajā jeb fondētajā pensiju līmenī uzkrāto kapitālu, beidzot aktīvās darba gaitas un dodoties pensijā. Šāda iespēja Latvijas pensiju sistēmā tika ieviesta 2013. gadā, tādēļ šogad varam atzīmēt mūža polises jubileju un atskatīties, kā šajos desmit gados attīstījies mūža polises pakalpojums, cik tas ir pieprasīts, kādas ir tā priekšrocības un aktualitātes.
Darbu sākusi LSKA Senioru skola Rīgā

Biedrība "Latvijas senioru kopienu apvienība" (LSKA) dažādos semināros, lekcijās interešu klubiņā, kā arī citos pasākumos vienmēr ir rūpējusies par senioru izglītošanu visdažādākajos jautājumos. Tagad, Sabiedrības integrācijas fonda atbalstītā projekta...

Levits: Latvijai jāizmanto ES Kosmosa programmas aģentūras sniegtās iespējas

Latvijai aktīvi jāizmanto Eiropas Savienības (ES) Kosmosa programmas aģentūras sniegtās iespējas inovāciju radīšanā un pētniecībā, uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits.

Kā informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra komunikācijas speciāliste ...

AS aicina LIZDA neuzturēt prasību par Čakšas demisiju

"Apvienotais saraksts" (AS) aicina Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību (LIZDA) neuzturēt prasību par izglītības ministres Andas Čakšas (JV) demisiju, informēja AS.

AS Saeimas frakcija tāpat kā citu politisko partiju frakcijas 30.jūni...



Komentāri