lv
2o7PrblTwOJsxSBG1s5N7dQnUujZo8YvMHuwE52d
1976134

Pasečņiks un Bertāns pametīs Real Betis

Pasečņiks un Bertāns pametīs Real Betis

Latvijas basketbolisti Anžejs Pasečņiks un Dairis Bertāns neturpinās spēlēs Spānijas klubā Seviljas "Real Betis", kas šosezon nespēja nosargāt vietu Spānijas spēcīgākajā līgā, piektdien paziņoja klubs.

Seviljas vienība piektdien paziņoja, ka neturpinās sadarbību ar virkni spēlētāju. Ar Pasečņiku līgums netika pagarināts, bet ar Bertānu tika panākta vienošanās par līguma priekšlaicīgu izbeigšanu.

Bertāns Seviljā spēlēja otro sezonu pēc kārtas un 34 mačos vidēji izcēlās ar 6,5 punktiem, vienu atlēkušo bumbu un 0,9 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Pasečņiks, sezonas sākuma pavadot bez kluba, novembrī pievienojās Francijas klubam Levaluā Perē "Metropolitans 92", taču februārī atgriezās "Real Betis", kuru pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā. Viņš 11 mačos Seviljas komandas rindās caurmērā guva 4,8 punktus un izcīnīja 3,3 atlēkušās bumbas.

"Real Betis" 18 komandu konkurencē ierindojās pirmspēdējā pozīcijā.

Augstākā ūdens temperatūra Latvijā: +26 grādi

Piektdien plkst.14 ūdens temperatūra Majoros pakāpās līdz +22 grādiem, Kauguros - līdz +23 grādiem, Bulduros - līdz pat +24 grādiem, liecina Jūrmalas Tūrisma informācijas centra publicētā informācija.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģi...

Vaidere: Vairāk nekā pusi pārtikas atkritumu rada mājsaimniecības

Vairāk nekā pusi pārtikas atkritumu rada mājsaimniecības un patērētāji, akcentē Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Inese Vaidere (JV).

Kā informēja politiķes birojā, ik gadu katrs Eiropas Savienības (ES) iedzīvotājs atkritumos vidēji izmet vairāk nekā 130...

Velti 15 minūtes! Piedalīties Latvijas ģimeņu aptaujā

Biedrība "Latvijas Bērnu labklājības tīkls" aicina visas Latvijas ģimenes, kurās ir nepilngadīgi bērni, līdz 3.jūlijam piedalīties aptaujā "Latvijas ģimeņu barometrs 2023", paužot savu viedokli gan par aktuālo situāciju savā ģimenē, gan izteikt savas d...



Komentāri