lv
qYny87HmGwKe4z98OhiudmSiaeJrT9t8nGJ6HbbR
197081

Ražotāju cenu kāpums ASV oktobrī palēninājies līdz 8%

Ražotāju cenu kāpums ASV oktobrī palēninājies līdz 8%

Ražotāju cenas ASV oktobrī, salīdzinot ar attiecīgo mēnesi pērn, pieaugušas par 8%, tādējādi reģistrēts mazāks kāpums nekā septembrī, liecina valsts Nodarbinātības ministrijas apkopotā informācija.

Septembrī ražotāju cenas valstī gada griezumā palielinājās par 8,4%.

Savukārt salīdzinājumā ar iepriekšējo mēnesi ražotāju cenas valstī oktobrī pieauga par 0,2%, līdz ar to fiksēts identisks kāpums kā septembrī.

Analītiķi bija prognozējuši, ka ražotāju cenas gada griezumā palielināsies par 8,3%, bet mēneša salīdzinājumā - par 0,5%.

Banksijs apstiprina, ka radījis septiņus darbus Ukrainā

Britu grafiti mākslinieks Banksijs apstiprinājis, ka vairākās Ukrainas vietās nule tapušie sienu gleznojumi ir viņa jaunie darbi, vēsta izdevums "The Art Newspaper".

Ukrainā tapuši septiņi noslēpumainā britu mākslinieka sienu gleznojumi. Daži no tiem vi...

LĀB goda biedra statusu piešķir 11 Latvijas ārstiem

Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) valde otrdien piešķīra goda biedra statusu 11 Latvijas ārstiem, "kas ar savu mūža darbu sekmējuši medicīnas zinātnes un izglītības, kā arī veselības aprūpes attīstību", pavēstīja LĀB sabiedrisko attiecību vadītāja Evija A...

papildināta - Latvijas Ārstu biedrības prezidentes amatā atkārtoti ievēlēta Aizsilniece
(Pievienota 5.rindkopa.)

(Pievienota 5.rindkopa.)

Rīga, 15.nov., LETA. Šodien biedru kopsapulcē par Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidenti ar 245 balsīm atkārtoti uz četriem gadiem ir ievēlēta ģimenes ārste Ilze Aizsilniece.

Savukārt par otr...



Komentāri