lv
S3cIgL0eP5LV2LoPrqziY1hhCqnGoUKi9nuBqRyi
197080

Banksijs apstiprina, ka radījis septiņus darbus Ukrainā

Banksijs apstiprina, ka radījis septiņus darbus Ukrainā

Britu grafiti mākslinieks Banksijs apstiprinājis, ka vairākās Ukrainas vietās nule tapušie sienu gleznojumi ir viņa jaunie darbi, vēsta izdevums "The Art Newspaper".

Ukrainā tapuši septiņi noslēpumainā britu mākslinieka sienu gleznojumi. Daži no tiem vietās, kas smagi cietušas Krievijas aviācijas un artilērijas triecienos - Kijivā, Irpiņā un Borodjankā.

Vienā no tiem attēlots Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam līdzīgs vīrs, kas tiek nogāzts zemē džudo mačā. Citā darbā attēloti bērni, kas šūpojas uz prettanku eža.

Vēl citā - uz sapostīta nama sienas attēlota vingrotāja.

LĀB goda biedra statusu piešķir 11 Latvijas ārstiem

Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) valde otrdien piešķīra goda biedra statusu 11 Latvijas ārstiem, "kas ar savu mūža darbu sekmējuši medicīnas zinātnes un izglītības, kā arī veselības aprūpes attīstību", pavēstīja LĀB sabiedrisko attiecību vadītāja Evija A...

papildināta - Latvijas Ārstu biedrības prezidentes amatā atkārtoti ievēlēta Aizsilniece
(Pievienota 5.rindkopa.)

(Pievienota 5.rindkopa.)

Rīga, 15.nov., LETA. Šodien biedru kopsapulcē par Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidenti ar 245 balsīm atkārtoti uz četriem gadiem ir ievēlēta ģimenes ārste Ilze Aizsilniece.

Savukārt par otr...

Divas krievu raķetes nokritušas Polijas teritorijā; 2 nogalinātie

Kāda augsta ranga ASV izlūkdienestu amatpersona pavēstījusi, ka divas uz Ukrainu izšautās krievu raķetes otrdien nokritušas Polijas teritorijā, nogalinot divus cilvēkus.

Polijas valdības pārstāvi Pjotrs Millers attiecies pagaidām apstiprināt šīs ziņas, ...



Komentāri