lv
KE3dM09JlSA7GsECkfLG2vFr1nFjzbALUfTzzRWt
197069

Divas krievu raķetes nokritušas Polijas teritorijā; 2 nogalinātie

Divas krievu raķetes nokritušas Polijas teritorijā; 2 nogalinātie

Kāda augsta ranga ASV izlūkdienestu amatpersona pavēstījusi, ka divas uz Ukrainu izšautās krievu raķetes otrdien nokritušas Polijas teritorijā, nogalinot divus cilvēkus.

Polijas valdības pārstāvi Pjotrs Millers attiecies pagaidām apstiprināt šīs ziņas, taču atzinis, ka augstākās amatpersonas sanākušas uz ārkārtas sanāksmi "krīzes situācijas" dēļ.

Poļu mediji vēsta, ka pēcpusdienā Pševodovas pilsētiņā, kas atrodas tieši pie robežas ar Ukrainu, nokritušas divas raķetes, nogalinot divus cilvēkus.

Kā ziņots, Krievija otrdien atkal pakļāvusi Ukrainu masīvai raķešu apšaudei.

Krievi uz Ukrainu izšāvuši aptuveni 100 raķetes, kas ir lielākais vienā dienā izšauto raķešu skaits kopš atkārtotā krievu iebrukuma sākuma 24.februārī.

Tas pārspēj 10.oktobrī notikušo uzbrukumu, kad Krievija raidīja uz Ukrainu 84 raķetes.

Ukrainas prezidenta kanceleja paziņojusi, ka pēc Krievijas raķešu uzbrukuma Ukrainas energosistēmai situācija valstī ir kritiska un daļā Kijivas nācies atslēgt elektrību.

Tikmēr uzņēmums "Ukrenergo", ziņo, ka spiests sākt elektroapgādes atslēgšanu visā valstī, lai līdzsvarotu energosistēmu un izvairītos no iekārtu kļūmēm.

'Es satiku slepkavu!' Stīveros dzērājšoferis taranējis divus auto ar bērniem
Pirmdienas vakarā, 14. novembrī, Stīveros notika ceļu satiksmes negadījums, ko izraisīja autovadītājs 1,96 promiļu reibumā – kādā līkumā viņš aizbrauca taisni un pretējā braukšanas joslā taranēja divus automobiļus, kuros atradās bērni. Ar piedzīvoto st...
Un atkal! Klimata aktīvisti Austrijā uzbrukuši Gustava Klimta gleznai

Austrijā klimata aktīvisti otrdien uzbrukuši slavenā austriešu jūgendstila mākslinieka Gustava Klimta gleznai, kas, pateicoties aizsargstiklam, nav cietusi.

Aktīvisti apšļāca Klimta gleznu "Nāve un dzīvība" ar melnu eļļainu šķidrumu un pēc tam viens no ...

Dabasgāzes glabātuves Vācijā pilnībā piepildītas

Vācija otrdien paziņoja, ka tās dabasgāzes glabātuves tagad ir pilnībā piepildītas, pateicoties neraksturīgi siltajiem laikapstākļiem un valdības pūliņiem.

"Kopējais gāzes krājumu apjoms Vācijā šobrīd ir 100% apmērā," norāda Vācijas Federālā tīklu aģen...



Komentāri