lv
PjEwcWoWxZEiG8r60ljPNaDtZRbMGWopQuFV9I2k
1969521

Bļugera Golden Knights noslēdz līgumu ar Barbaševu uz 5 gadiem

Bļugera Golden Knights noslēdz līgumu ar Barbaševu uz 5 gadiem

Latvijas hokejista Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vegasas "Golden Knights" uz pieciem gadiem noslēgusi vienošanos ar uzbrucēju Ivanu Barbaševu, pavēstīja klubs.

Jaunā vienošanās paredz, ka uzbrucējs katrā sezonā nopelnīs vidēji piecus miljonus ASV dolāru (apmēram 4,6 miljoni eiro).

27 gadus vecais hokejists pievienojās "Golden Knights" februārī, kad maiņas darījumā nonāca Lasvegasas komandā no Sentluisas "Blues".

Barbaševs regulārajā sezonā aizvadīja visas 82 spēles, vispirms 59 mačos pārstāvot "Blues", bet pēc tam 23 spēlēs kāpjot uz ledus "Golden Knights" rindās.

Savukārt 22 Stenlija kausa izcīņas spēlēs viņš guva septiņus vārtus un 11 reizes rezultatīvi piespēlēja, kļūstot par piekto rezultatīvāko spēlētāju Lasvegasas komandā.

"Golden Knights" šosezon izcīnīja pirmo Stenlija kausu neilgajā kluba pastāvēšanas vēsturē, finālsērijā ar 4-1 pārspējot Floridas "Panthers".

Maklakovs vērtē Prigožina un viņa līdzgaitnieku atrašanos Baltkrievijā

Pagaidām Krievijas algotņu grupējuma "Vagner" vadītāja Jevgēņija Prigožina un, iespējams, arī viņa līdzgaitnieku atrašanās Baltkrievijā nerada Latvijai lielu apdraudējumu, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda bijušais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NB...

Levits apbalvo skaļo derusifikatori Langu, bet Šlesers par viņu ziņo iestādēm

Valsts prezidents Egils Levits piešķīris dzejniecei Liānai Langai Valsts prezidenta plaketi, liecina Valsts prezidenta kancelejas paziņojums.

Plakete Langai piešķirta par "Latvijas kā nacionālas valsts un latviešu valodas kā publiskās saziņas valodas ve...

IZM noliedz, ka finansējuma pārdale veselībai varētu ietekmēt zinātnes nozari

Finansējuma pārdale no IIzglītības un zinātnes ministrijas (IZM) budžeta veselības aprūpei ir vienreizēja, un tā neietekmēs ilgtermiņa attieksmi pret zinātni un augstāko izglītību kā tautsaimniecības izaugsmes priekšnoteikumu, šādu nostāju pauda IZM.

Ve...



Komentāri