lv
tOC406eMQtmhJ2MOa8QBL7KhBsAloBmM7GEPbKjH
1968887

Ūdens temperatūra Jūrmalā svārstās ap +18 grādiem. Kā upēs un ezeros?

Ūdens temperatūra Jūrmalā svārstās ap +18 grādiem. Kā upēs un ezeros?

Ceturtdien plkst.9 ūdens temperatūra Jūrmalas peldvietās Kauguros, Majoros un Bulduros bija +18 grādi, liecina pašvaldības publicētā informācija.

Trešdienas vakarā ūdens temperatūra bija pakāpusies līdz +19 grādiem Kauguros, +20 grādiem Majoros un +21 grādam Bulduros.

Savukārt Rīgas pašvaldība ziņo, ka ūdens temperatūra ir +19 grādi Vecāķos, +20 grādi Daugavgrīvā un Vakarbuļļos.

Daugavas peldvietās ūdens temperatūra svārstās no +18 grādiem Rumbulā līdz +21 grādam Ķīpsalā, bet Ķīšezerā un Bābelītī tā ir attiecīgi +21 un +23 grādi.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem ceturtdien plkst.9 ūdens temperatūra jūrā bija no +14 grādiem Ventspils ostā līdz +22 grādiem Kolkā, tai skaitā +18 grādi Daugavgrīvā.

Lielākajās upēs un ezeros ūdens temperatūra no rīta galvenokārt ir +18..+23 grādi. Augstākā ūdens temperatūra trešdienas pēcpusdienā bija +26 grādi Mūsā pie Bauskas.

«Grand Slam» Latvijas pludmales volejbolā: Klasiskais «Saulkrastu kokteilis» svin apaļu gadskārtu
Spēcīgi pašmāju dueti un viesi no vairākām ārvalstīm kuplina 30. reizi rīkoto tradicionālo pludmales volejbola turnīru "Saulkrastu kokteilis", kas Latvijas čempionāta posma statusā ar izšķirošajām finālspēlēm noslēgsies piektdien vakarā ap pusnakti pro...
Es ieliku roku un aizsapņojos... 8 gadīgs puika nocērt roku, gādājot opim malku

Latvijas mikroķirurgiem izdevies astoņu stundu ilgā operācijā astoņus gadus vecam zēnam piešūt pilnībā nocirstu plaukstu un atjaunot asinsriti visos pirkstos, vēsta LTV ziņu raidījums "Panorāma". Puika jau veseļojas, bet priekšā ir garš rehabilitācijas...

Cik mīlīgi! Purvā konstatēta ligzda ar diviem jauniem klinšu ērgļiem

Veicot klinšu ērgļu monitoringu, Latvijas austrumu daļas purvos "Latvijas valsts mežu" (LVM) vides eksperti konstatējuši vairākas apdzīvotas ligzdas un vienā no ligzdām tika novēroti divi jauni ērgļi, kas ir rets gadījums.

Tā informē LVM.

Latvijā klinšu...



Komentāri