lv
Uk32SCksG0pDAuspzpjgAhJdyW7Y7P2dzvfZLds2
1967818

Gaisa temperatūra saullēktā Latvijā ir no +10 līdz +19 grādiem

Gaisa temperatūra saullēktā Latvijā ir no +10 līdz +19 grādiem

Ceturtdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +10,3 grādiem Zosēnos un +10,4 grādiem Stendē līdz +18,2 grādiem Rucavā un +19,4 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Deviņos rītā gaiss iesils līdz +17..+23 grādiem.

Laiks ir daļēji saulains, mākoņaināks Kurzemē un valsts austrumu novados. Pūš lēns vējš, galvenokārt no ziemeļrietumiem. Nav nokrišņu.

Trešdien lietus mākoņi vairāk skāra Latvijas austrumu daļu un Kurzemes rietumus, vietām bija pērkona negaiss ar ļoti intensīvu lietu, spēcīgām vēja brāzmām un krusu. Liepājā īslaicīgi applūda dažu ielu posmi.

Rīgā agrā rītā neliels mākoņu daudzums, pūš ziemeļu, ziemeļrietumu vējš ar ātrumu 2-5 metri sekundē. Gaisa temperatūra īsi pēc saullēkta lidostā pakāpās no +14 līdz +17 grādiem un arī pilsētas centrā bija +17 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +20,6 grādiem Ventspils ostā līdz +27,1 grādam Rūjienā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 28.jūnijā bija +40..+41 grāds Portugālē un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -1..-4 grādi augstākajos kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

Šodien turpinās trešdien pārtraukto Rīgas domes sēdi

Šodien plkst.14 plānots turpināt trešdien pārtraukto Rīgas domes sēdi.

LETA jau ziņoja, ka Rīgas mērs Mārtiņš Staķis (PP), atsaucoties uz iepriekš panākto frakciju vienošanos, pārtrauca sēdi plkst.21, informējot, ka tā tiks sasaukta ceturtdien, plkst.14...

Futbola virslīgā notiek divas turnīra tabulā blakusesošu komandu spēles

Šodien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 20.kārtas ievadā savā starpā tiksies trešās un ceturtās pozīcijas īpašnieces "Valmiera" un "Liepāja", kā arī aiz tām esošās "Auda" un "Metta".

Valmierieši liepājniekus Jāņa Daliņa stadionā uzņems plkst.18. Vir...

Svarīga diena bērnudārzu pedagogiem! ST pasludinās spriedumu par algām

Satversmes tiesa šodien plkst.12 pasludinās spriedumu lietā par pirmsskolas izglītības iestādēs strādājošo pedagogu atalgojuma apmēra atbilstību Satversmei.

ST bija vērsušies 38 Saeimas deputāti, aicinot vērtēt, vai valsts pamatlikumam atbilst esošais r...



Komentāri