lv
svyMVHjPaY3L043MCMLX6VNYSwAPngYU7clYDWR6
1967609

Futbola virslīgā notiek divas turnīra tabulā blakusesošu komandu spēles

Futbola virslīgā notiek divas turnīra tabulā blakusesošu komandu spēles

Šodien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 20.kārtas ievadā savā starpā tiksies trešās un ceturtās pozīcijas īpašnieces "Valmiera" un "Liepāja", kā arī aiz tām esošās "Auda" un "Metta".

Valmierieši liepājniekus Jāņa Daliņa stadionā uzņems plkst.18. Virslīgas spēles translē kanāls TV4 un portāls "Sportacentrs.com".

Valsts čempione "Valmiera" nestabilo sezonu turpināja iepriekšējā kārtā ar zaudējumu 0:3 RFS komandai. Turpretī "Liepāja" izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, ar 3:2 pārspējot "Metta" futbolistus.

"Valmieras" rīcībā atgriezies viens no iepriekšējās sezonas atslēgas spēlētājiem, Kolumbijas uzbrucējs Kamilo Mena, kurš gada pirmo pusi pavadīja īrē Polijas klubā Bjalistokas "Jagiellonia". Tiesa, šovasar Mena vēl nav spēlējis Valmieras vienībā.

Šodienas pretinieki vasaras pāreju periodā bijuši krietni aktīvāki - vēju pilsētas komandā nonācis viens no "Jelgavas" vadošajiem futbolistiem Danila Patijčuks, tukumnieku rindās spēlējušais Roberts Meļķis, kā arī vairāki senegālieši.

Pirmajos divos apļos komandas uzvarēja viesos - "Liepāja" ar 1:0 un "Valmiera" ar 2:1.

Tikmēr "Metta" "Auda" futbolistus plkst.19 uzņems "LNK Sporta Parks" laukumā.

"Metta" zaudējusi trīs mačos pēc kārtas, bet bez uzvarām ir piecās pēdējās spēlēs. "Auda" nostabilizējusi sniegumu un pēdējos piecos dueļos nav izjutusi zaudējuma rūgtumu.

"Auda" pastiprinājusies ar iepriekš "Jelgavā" spēlējušo pussargu Oskaru Rubeni, kā arī brazīliešu uzbrucēju Režinaldu Ramirisu, kurš iepriekšējā mačā guva divus vārtus.

Sakrāto brīdinājumu dēļ "Metta" komandai nevarēs palīdzēt aizsargi Zurabs Ruhadze un Gabriels Kirkils.

Šīs sezonas iepriekšējās divās savstarpējās spēlēs "Auda" uzvarēja ar divu vārtu pārsvaru (2:0 un 3:1).

Piektdien Salaspils "Super Nova" mājās uzņems "Tukums 2000"/"Telms" komandu un "Daugavpils" mājās cīnīsies ar "Jelgavu", bet kārtas kulminācija būs plkst.20, kad "Skonto" stadionā maču sāks abas vadošās vienības "Riga" un RFS.

Turnīra tabulas augšgalā ar 48 punktiem ir "Riga", RFS ir 47 punkti, 29 punkti - "Valmierai" un "Liepājai". "Auda" sakrājusi 27 punktus, "Metta" - 22 punktus, "Tukums 2000"/"Telms" - 19 punktus, "Jelgava" - 18 punktus, "Daugavpils" - 17 punktus un "Super Nova" tikusi pie septiņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Svarīga diena bērnudārzu pedagogiem! ST pasludinās spriedumu par algām

Satversmes tiesa šodien plkst.12 pasludinās spriedumu lietā par pirmsskolas izglītības iestādēs strādājošo pedagogu atalgojuma apmēra atbilstību Satversmei.

ST bija vērsušies 38 Saeimas deputāti, aicinot vērtēt, vai valsts pamatlikumam atbilst esošais r...

Eiropa diskutēs aktuālo situāciju Ukrainā un spiediena uzturēšanu pret Krieviju

Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāju sanāksmē, kas šodien un piektdien, 30.jūnijā, norisināsies Briselē, Beļģijā, diskutēs par aktuālo situāciju Ukrainā un spiediena uzturēšanu pret Krieviju, informēja Ārlietu ministrijā.

Gaidāmas diskusij...

Rīgas klusajā centrā atklās Lidl un Burger King

Šodien Rīgas klusajā centrā "Lidl" atklās savu 25. veikalu, bet "Burger King" - sesto ātrās ēdināšanas filiāli Latvijā, informēja kompāniju pārstāvji.

Abu uzņēmumu jaunās tirdzniecības vietas atradīsies blakus Sporta ielā. To atklāšana paredzēta plkst....



Komentāri