lv
iNYKf2otQ7WEjdNCjFC9stPK4NVSTjdcl0YnuLY8
1961228

Latvijā aplūkošanai tiks izstādīta prestižā Pasaules kausa basketbolā trofeja

Latvijā aplūkošanai tiks izstādīta prestižā Pasaules kausa basketbolā trofeja

Džeimsa Neismita vārdā nosauktā trofeja, kas tiek pasniegta Pasaules kausa basketbolā uzvarētājiem, ceturtdien aplūkošanai tiks izstādīta pie Brīvības pieminekļa, informē Latvijas Basketbola savienībā (LBS).

Trofeja publiskai aplūkošanai būs pieejama no plkst.13.

Pēc tam trofeja ceļos uz Puertoriko, kur tā apskatei būs pieejama jūlija sākumā. Trofeja tiek izstādīta dažādās valstīs kopš 29.aprīlī notikušās Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupu izlozes un tās ceļojums noslēgsies 15.augustā, kad tā tiks nogādāta Filipīnās.

Pasaules kausa finālturnīrs, kurā pirmo reizi vēsturē spēlēs arī Latvijas valstsvienība, no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Čakša: Latvija turpinās nesavtīgi ieguldīt izglītībā

Zinātne nav lieka greznība, kurai naudu drīkst tērēt tikai visvairāk pārtikušās valstis un arī mums ir ārkārtīgi nepieciešami augsti izglītoti iedzīvotāji, kas var palīdzēt plaukt Latvijai, līdz ar ko Latvija turpinās nesavtīgi ieguldīt gan izglītībā, ...

Ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanai pieejams finansējums 22 600 eiro apmērā

Ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanas un to piesārņojuma mazināšanas pasākumiem ceturtajā kārtā ir pieejams finansējums 22 600 eiro apmērā, informēja Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrā (LLKC).

Idejas projektiem par ūdensobjektu kvalitātes u...

Farmaceite: 10 padomi dziedātāju un dejotāju aptieciņai

Viens no šīs vasaras skaistākajiem un gaidītākajiem pasākumiem ir Vispārējie Latvijas Dziesmu un Deju svētki. Lai svētki sagādātu tikai pozitīvas emocijas un nelielas veselības problēmas nepārsteigtu nesagatavotus, ikvienam svētku dalībniekam ieteicams...



Komentāri