lv
vasifHjJOTmopyA4RSw4oB9gfTWR0BqAh9FgSmsX
1961019

Ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanai pieejams finansējums 22 600 eiro apmērā

Ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanai pieejams finansējums 22 600 eiro apmērā

Ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanas un to piesārņojuma mazināšanas pasākumiem ceturtajā kārtā ir pieejams finansējums 22 600 eiro apmērā, informēja Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrā (LLKC).

Idejas projektiem par ūdensobjektu kvalitātes uzlabošanu un to piesārņojuma mazināšanu iedzīvotāji, uzņēmēji, lauksaimnieki, pašvaldības un nevalstiskās organizācijas var pieteikt līdz 2023.gada 3.augustam.

Piedalīties grantu konkursā var pretendenti no visas Latvijas, projekta īstenošanā veidojot sadarbību starp vismaz trim neatkarīgām pusēm - sadarbības partneriem.

Kopējais ceturtajā kārtā pieejamais grantu budžets ir 22 600 eiro, taču viena projekta apmērs paredzēts no 800 eiro līdz 8000 eiro ar atbalsta intensitāti 100% apmērā.

Izvērtējot projektus, vērā tiks ņemta ideju dažādība, atbalstot ne vairāk kā divus paredzamajās aktivitātēs līdzīgus projektus, lai rādītu pēc iespējas dažādas pieejas ūdeņu uzlabošanai, norāda LLKC.

Grantu konkursu sadarbībā ar biedrību "Baltijas vides forums" un citiem projekta "LIFE GoodWater IP" partneriem rīko LLKC.

LLKC darbojas kopš 1991.gada un ir lielākais lauku konsultāciju sniedzējs Latvijā. Tā mērķis ir veicināt lauku labklājību, nodrošinot klientiem pieejamību zināšanām, konsultācijām un citiem ar nozari saistītiem pakalpojumiem.

Farmaceite: 10 padomi dziedātāju un dejotāju aptieciņai

Viens no šīs vasaras skaistākajiem un gaidītākajiem pasākumiem ir Vispārējie Latvijas Dziesmu un Deju svētki. Lai svētki sagādātu tikai pozitīvas emocijas un nelielas veselības problēmas nepārsteigtu nesagatavotus, ikvienam svētku dalībniekam ieteicams...

Eiropas nodokļu administrāciju organizācijā balso par okupantu izslēgšanu

Otrdien Tbilisi, Gruzijā, Eiropas nodokļu administrāciju organizācijas (IOTA) dalībvalstis nobalsojušas par Krievijas un Baltkrievijas izslēgšanu no organizācijas, informēja Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāvji.

VID ģenerāldirektore Ieva Jaunzeme, ...

“Integrācijas pamatā Latvijā ir jābūt latviskumam” - Levits

Egils Levits, prezidentūras noslēgumā, pateicās Latvijas iedzīvotājiem.

Šodien Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar sabiedrības pārstāvjiem prezidentūras noslēguma sarunā “Ar skatu nākotnē!”, kurā uzsvēra Valsts prezidenta lomu, strādājot ...



Komentāri