lv
4vscukUPPNqGNUq3p6A9FJMRYPrWlNyKJtmotUY9
1960592

Vaboles vairojas uz nebēdu - mizgrauži pārņem Latviju

Vaboles vairojas uz nebēdu - mizgrauži pārņem Latviju
32 Latvijas novados jūnija beigās noslēgsies ārkārtējā situācija egļu astoņzobu mizgrauža ierobežošanai. Tikmēr Valsts meža dienestā (VMD) uzskata, ka arī pēc tam ir jāturpina šī kaitēkļa ierobežojošie pasākumi, jo pašreizējie karstie un sausie laika apstākļi veicina vēl straujāku egļu astoņzobu mizgraužu savairošanos. Savukārt mežsaimniecības nozarē cīņa ar mizgraužiem veicina izmaksu kritumu meižstrādes darbiem, tāpat sarukusi arī zāģbaļķu cena.
Mēģinās veicināt toleranci pret dažādību Latvijas uzņēmumos

Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) aicina darba devējus gan no privāta, gan publiskā sektora pieteikties novērtējumam "Dažādībā ir spēks", informēja SIF pārstāve Ilze Sarkanābola.

Novērtējuma mērķis ir veicināt toleranci pret dažādību Latvijas uzņēmum...

Ostapenko apliecina savu favorītes statusu un iekļūst Īstbornas astotdaļfinālā

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko otrdien Īstbornas "WTA 500" turnīra pirmajā kārtā izcīnīja uzvaru un sasniedza astotdaļfinālu.

Ostapenko, kura WTA rangā ieņem 17.vietu, pirmās kārtas mačā ar 6-4, 6-3 pārspēja čehieti Barboru Stric...

Dziesmu un deju svētkos aicina strādāt attālināti

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku Rīcības komiteja nolēmusi aicināt Latvijas pašvaldības par godu svētkiem no 2.jūlija līdz 9.jūlijam izkārt valsts karogus, kā arī rosināt svētku nedēļas laikā Rīgā organizēt darbu attālināti, informē...



Komentāri