lv
u6H7iqsrmCMyISCcGUnTabLbvSINvSbvpVNC0HQv
1956519

Ostapenko un Kičenokas pāris Īstbornas turnīru sāk ar uzvaru

Ostapenko un Kičenokas pāris Īstbornas turnīru sāk ar uzvaru

Latvijas tenisiste Jeļena Ostapenko pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku pirmdien Īstbornas "WTA 500" turnīra dubultspēļu sacensības sāka ar uzvaru un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Sacensībās ar ceturto numuru izsētais Latvijas un Ukrainas duets ar 6-3, 6-4 uzvarēja japānieti Miju Kato un indonēzieti Aldilu Sudžiadi.

Par nākamās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnīja 100 pasaules dubultspēļu ranga punktus.

Ceturtdaļfinālā Latvijas un Ukrainas duets spēkosies ar čehietēm Terēzu Martincovu un Barboru Strikovu vai Kanādas un Austrālijas pāri Gabriela Dabrovska/Darja Sevilla.

Latvijas tenisiste Īstbornā sacentīsies arī vienspēļu turnīrā, kurā pirmajā kārtā tiksies ar čehieti Petru Kvitovu. Ostapenko pērn Īstbornā sasniedza finālu, izšķirošajā mačā piekāpjoties tieši Kvitovai.

Īstbornas turnīrs tenisistēm ir pēdējās sacensības pirms jūlija pirmajā pusē gaidāmā sezonas trešā "Grand Slam" turnīra - Vimbldonas čempionāta.

Briselē prezentēs Vaideres pilotprojekta rezultātus atkritumu samazināšanā

Ceturtdien, 29.jūnijā, Briselē notiks augsta līmeņa konference "Kā samazināt pārtikas nonākšanu atkritumos?", kurā tiks prezentēti Eiropas Parlamenta deputātes Ineses Vaideres iniciētā pilotprojekta rezultāti.

"Pasākumā uzzināsim ekspertu izstrādātos r...

Pēc Kariņa domām, Latvija spēj uzraudzīt austrumu robežu - pat ja nav žoga

Žoga neesamība kādā posmā nemazina Latvijas spēju uzraudzīt austrumu robežu, šodien pēc koalīcijas sanāksmes pauda Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Premjers atzīmēja, ka iepriekš bijuši dažādi izaicinājumi valsts austrumu robežas izbūvē, bet ...

Eksāmenu rezultātu kavēšanās dēļ Rīgā pagarināta pieteikšanās vidusskolās
Vairumā Latvijas skolu šonedēļ norit pieteikšanās mācībām 10. klasē, un saistībā ar eksāmenu rezultātu kavēšanos, Rīgas pašvaldība ir informējusi mācību iestādes, lai pagarina iestāšanos, un vairums skolu tā ir darījušas, vēsta Latvijas Televīzijas rai...


Komentāri