lv
1mQ309wGlZmONm5HiInrRSf5VYMtNFn1MJ9upYTH
1952913

Pirmdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdien daudzviet īslaicīgi līs, vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdien daudzviet Latvijā gaidāms īslaicīgs lietus, vietām būs pērkona negaiss ar stipru lietu, lokāli iespējama arī krusa un lielas vēja brāzmas, prognozē sinoptiķi.

Pārsvarā saglabāsies lēns vējš. Sausākais un saulainākais laiks būs Kurzemes piekrastē, palaikam saule spīdēs visā valstī.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +19..+24 grādi.

Rīgā nedēļas pirmajā dienā sauli brīžiem aizsegs mākoņi, kas var atnest īslaicīgu lietu un pērkona negaisu. Pūšot lēnam līdz mērenam ziemeļu vējam, gaiss iesils līdz +22 grādiem.

Laikapstākļus nosaka pazemināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1013-1016 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka mežos daudzviet saglabājas ļoti augsta ugunsbīstamība, tādēļ spēkā oranžā līmeņa brīdinājums.

Izrādās, emociju pirkumus veicina nevis vēlme sevi iepriecināt, bet pacilātība

Jūtot satraukumu, nemieru vai skumjas, ir dabiski vēlēties sevi iepriecināt un uzmundrināt. Tomēr pretēji plaši izplatītam priekšstatam, ka skumjas kliedējam ar spontāni iegādātu apģērbu, apaviem vai aksesuāriem, Latvijas Zaļā punkta veiktās aptaujas* ...

Šmits dodas uz ES Lauksaimniecības un zivsaimniecības padomes sanāksmi

Šodien zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS) piedalīsies Eiropas Savienības (ES) Lauksaimniecības un zivsaimniecības padomes sanāksmē Luksemburgā, kurā diskutēs par Eiropas Komisijas (EK) sagatavoto augu aizsardzības līdzekļu (AAL) ilgtspējīgas lietoša...

Turpina tiesāt Puzikovu par policijas informācijas nodošanu kolēģim reperim

Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā šodien plkst.13 turpinās skatīt krimināllietu pret "dziedošo policistu" Nikolaju Puzikovu par neizpaužamu ziņu izpaušanu, liecina ieraksts tiesu kalendārā.

Puzikovs apsūdzēts pēc Krimināllikuma 329.panta, pro...



Komentāri