lv
lNPiCH1MwADZwx3JE3AUa4Uksie3tsjpteJANoX3
195172

Zemgales skolās policija šogad atklāj vairāk pārkāpumu

Zemgales skolās policija šogad atklāj vairāk pārkāpumu
Valsts policija reidos Zemgales mācību iestādēs šogad  visbiežāk pieķērusi nepilngadīgus smēķētājus, bet alkohola reibums tiekot konstatēts aizvien jaunākiem bērniem. Vai atkarību izraisošo vielu nepilngadīgajam lietotājam tiks piemērots tikai brīdinājums vai nopietnāks audzinoša rakstura piespiedu līdzeklis, atkarīgs no pašvaldības Administratīvās komisijas lēmuma. Narkologi gan uzskata, ka profilaktiskā novērošana pie speciālista ilgtermiņā sniedz labākus rezultātus.
Latvijā koncertē ASV Jūras spēku rokgrupa «Flagship»
15. novembrī koncertu sēriju Latvijā sāk Amerikas Savienoto Valstu Jūras spēku Eiropā un Āfrikā rokgrupa "Flagship". Šie koncerti notiek, gan svinot Latvijas valsts neatkarības dienu, gan atzīmējot Latvijas un ASV diplomātiskās sadarbības simtgadi.
Ārstu biedrības prezidentes amatā atkārtoti ievēlēta Aizsilniece

Vakar biedru kopsapulcē par Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidenti ar 245 balsīm atkārtoti uz četriem gadiem ievēlēta ģimenes ārste Ilze Aizsilniece.

Savukārt par otru prezidenta amata kandidātu Pēteri Apini nobalsoja 146 biedri. Arī Apinis savulaik ...

Miljardiera Trampa meita izgājusi pie vīra - miljardiera

Miljardiera un bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa un aktrises Marlas Maplesas jaunākā meita, 29 gadus vecā Tifānija Trampa, apprecējusies ar 25 gadus veco Nigērijas miljardieri Maiklu Bulousu. Greznā ceremonija notika "Mar a Lago" savrupmājā Floridā,...



Komentāri