lv
6WhRs1BLYZjWy6qqjuon687sWSkV1QBtwTRyhaEh
1949230

Satraucoši - sausuma dēļ gan skābbarības, gan siena raža uz pusi mazāka

Satraucoši - sausuma dēļ gan skābbarības, gan siena raža uz pusi mazāka
Piena iepirkuma cena tik tikko nosedz pašizmaksu. Par kredītiem jāmaksā dārgāk. Sausuma dēļ vismaz pagaidām izdevies savākt tikai pusi no nepieciešamās lopbarības. Tās ir problēmas, ar kādām zemnieki sagaida vasaras saulgriežus. Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs saņemot arī ziņas par iespējamo lopu skaita samazināšanu. Tomēr Latgalē zemnieki esot noskaņoti optimistiski un cer, ka veldzējošās lietus lāses sasniegs arī viņu laukus, tādējādi atrisinot vismaz vienu problēmu.
Latvija ir «pirātiskākā» valsts Baltijā

Latvijā viltotas preces pēdējā gada laikā apzināti iegādājušies 16% iedzīvotāju, bet Igaunijā un Lietuvā - tikai 10% iedzīvotāju, liecina Eiropas Savienības (ES) Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO) pētījums "Eiropas pilsoņi un intelektuālais īpašums: U...

Sinoptiķi ir izteikuši prognozes par laikapstākļiem jaunnedēļ

Jaunajā darba nedēļā Latvijā iespējamas arī lietainākas dienas, kļūs par pāris grādiem vēsāks, taču laiks arvien saglabāsies patīkami silts, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Jaunnedēļ mākoņi turpinās mīties ar sauli, un tie ...

Latvijas sportisti Eiropas spēlēs lūkos vēl papildināt savu medaļu krājumu

Šodien Eiropas spēlēs Krakovā un Mazpolijā Latvijas sportisti startēs sešos sporta veidos, vairākos no tiem ar izredzēm izcīnīt medaļas.

Sacensību tiešraides vērojamas tīmekļa vietnē "Europeangames.tv".

No plkst.10 pēc Latvijas laika kvalifikāciju turpi...



Komentāri