lv
8Efj3AGM1zEo8CWbRrReXDfPvUedyHn6LnVsyfor
1946777

Tez Tour pēc vairāku gadu pārtraukuma atsāk ceļojumus uz Rimini

Tez Tour pēc vairāku gadu pārtraukuma atsāk ceļojumus uz Rimini

Latvijas tūrisma operators "Tez Tour" pēc vairāku gadu pārtraukuma šodien atsāk ceļojumus uz Rimini, Itālijā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"Tez Tour" Latvijas vadītājs Konstantīns Paļgovs norāda, ka, beidzoties Covid-19 pandēmijai, redzams, ka 2022./2023.gada tūrisma sezonas ietvaros ievērojami ir pieaudzis pieprasījums pēc Eiropas valstu, kā arī tuvākiem galamērķiem. Vienlaikus pašreizējās ekonomiskās un politiskas situācijas dēļ arvien vairāk cilvēku izvēlas galamērķus Eiropā, līdz ar to "Tez Tour" uz to ir reaģējis un šogad ceļotājiem piedāvā vairākus jaunus galamērķus, tostarp Halkidiki salu Grieķijā, kā arī Rimini un Sardīnijas salu Itālijā.

Pirmais čarterreiss uz Rimini tiks veikts šodien un turpmāk katru svētdienu līdz augusta beigām.

Šajā vasaras sezonā tūroperators nodrošina ceļojumus uz 12 galamērķiem tādās valstīs kā Turcija, Grieķija, Itālija, Bulgārija, Gruzija un citur. Šogad vasaras sezonā "Tez Tour" plāno apkalpot aptuveni 30 000 tūristu, kas būs par 15% vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu un, pateicoties pieprasījuma pieaugumam, attiecīgi plānots arī kāpināt apgrozījumu - par 30% salīdzinājumā ar 2022.gadu.

"Firmas.lv" publiskotā informācija liecina, ka tūrisma operators SIA "Tez Tour" pagājušajā gadā strādāja ar 32,469 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 61,5% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 1,202 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2021.gadā.

Kompānija reģistrēta 2002.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2828 eiro. "Tez Tour" vienīgais īpašnieks ir Spānijā reģistrētais "Germesinvest".

Futbola virslīgas trešā apļa ievadā tiek aizvadīti četri mači

Atgriežoties no izlašu pārtraukuma, "Optibet" Latvijas futbola virslīgā šodien tiks aizvadītas četras spēles, kas būs pirmās 19.kārtā un arī trešajā aplī.

Dienas pirmajā mačā plkst.16 "Liepāja" stadionā "Daugava" tiksies ar "Metta" futbolistiem. Virslīg...

Ostapenko cīnās par savu pirmo titulu sezonā

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko šodien Birmingemas "WTA 250" sērijas turnīra finālā tiksies ar čehieti Barboru Krejčīkovu, cīnoties par savu pirmo titulu sezonā.

Mača sākums paredzēts plkst.15.30 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA ...

Vācijas un Serbijas basketbolistes nodrošina vietu olimpisko spēļu kvalifikācija

Vācijas un Serbijas sieviešu basketbola izlases sestdien Ļubļanā izcīnīja uzvaras Eiropas čempionāta pusfinālos par 5.-8.vietu un nodrošināja vietas 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Vācija ar rezultātu 71:69 (18:15, 11:18, 13:16...



Komentāri