lv
m5TnlLxPbyhImK8mVLVHOBRaW10f8DAIqjEzSITF
194630

Varbūt vajadzēja piešķirt ordeni?! Bet ir 70 eiro sods

Varbūt vajadzēja piešķirt ordeni?! Bet ir 70 eiro sods

Valsts policija kādai personai par Krievijas vēstniecības Latvijā ēkas apliešanu ar sarkanu krāsu piemērojusi 70 eiro sodu, ziņo valsts policija.

Policija, vērtējot notikušā apstākļus un to, vai izdarīts noziedzīgs nodarījums, pārbaudes laikā konstatēja administratīvo pārkāpumu, kā rezultātā par sīko huligānismu personai piemērots 70 eiro naudas sods.

Pārkāpums izdarīts šogad aprīlī, kad krievu armija jau divus mēnešus bija nogalinājusi daudzus Ukrainas iedzīvotāju, tai skaitā arī bērnus.

Krievija 24.februāri sāka karu pret Ukrainu. Šāda rīcība daudzviet pasaulē izsauca protestus, tostarp, protestētājiem pulcējoties pie Krievijas vēstniecībām.

Zināmi JV un NA virzītie valdības deklarācijas izstrādes darba grupu pārstāvji
Līdz otrdienas, 15. novembra, vakaram zināmi "Jaunās vienotības" (JV) un Nacionālās apvienības (NA) virzītie valdības deklarācijas izstrādes darba grupu pārstāvji, savukārt Apvienotais saraksts (AS) savus pārstāvjus nosauks tuvākajā laikā.
Zaiga Pūce: Vai par integrāciju domājām arī pirms 24. februāra?
Šis ir saliedētības un integrācijas tēmas gads. Kopš maija katram ir viedoklis par to, kā Latvijai ir veicies ar integrācijas politiku. Lielākoties tie ir viedokļi par to, kas mums kā valstij ir un kas nav izdevies. Retumis ir arī ieteikumi, kas būtu j...
Inese Āboliņa: Viediskošanas jēdziens
Ceturtās zinātniskās un tehnoloģiskās revolūcijas straujā attīstība, lielie dati, mākoņdatošana, blokķēdes, 5G un citu tehnoloģiju izmantošana ir padarījusi cilvēku pārvaldības digitalizāciju arvien acīmredzamāku. Angļu valodā tam ir radīs speciāls ter...


Komentāri