lv
k49pIxdOmZoatZ5tBhIrXODtShV0rXGmkdr1K0xb
1944521

VIDEO. Bermudu Divstūris rada dziesmau par nokrišņiem - kopā ar Māri Grigali!

VIDEO. Bermudu Divstūris rada dziesmau par nokrišņiem - kopā ar Māri Grigali!

Grupa “Bermudu Divstūris” klausītājiem piedāvā humora pilnu un vasarīgu dziesmu “Nokrišņu zona”, kas ir jau trešais skaņdarbs no gaidāmā EP albuma “Nogurstam septiņos cēlienos”.

Dziesma ir flirta pilns stāsts par to, ka, neskatoties uz sinoptiķu solījumiem par saulainu laiku, starp diviem cilvēkiem tomēr pavīd negaisa mākoņi.

“Mūsu dziesmā viss ir gluži, kā dzīvē – arī Latvija pēdējās dienas ir pieredzējusi stihiskus laikapstākļus – no +25 grādiem Liepājas pludmalē līdz pat krusas graudiem omītes mīļāko puķu dobē.

Un tāpat arī šajā dziesmā – mēs iedziļināmies attiecību smalkākajās šķautnēs, kur pat visdrošākās prognozes nevar paredzēt, kas notiks tālāk.

Taču, pārvarot vētras un negaidītas lietusgāzes, kas var rasties šajā tveicīgajā vasarā, mēs ticam, ka radīsim smaidu un prieku mūsu klausītāju acīs, atgādinot, ka mīlestība ir pārsteigumu pilna,” par dziesmu stāsta Biceps un Triceps.

Dziesma par laikapstākļiem nav iedomājama arī bez ikoniskā un sabiedrībā iemīļotā sinoptiķa Māra Grigaļa, viņam piedaloties videoklipā.

Kariņš: Sekojam līdzi notikumiem; Austrumu robeža tiek pastiprināti kontrolēta

Valsts austrumu robeža tiek pastiprināti kontrolēta, pavēstījis Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Viņš norāda, ka Latvijas valdība, atbildīgās iestādes un dienesti ir ciešā koordinācijā un seko līdzi notikumiem Krievijā.

Tāpat premjers aicina L...

Iekšlietu ministrs Kučinskis aicina pastiprināt robežas šķērsotāju pārbaudes

Iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS) ir aicinājis Valsts robežsardzes priekšnieku Gunti Pujātu pastiprināt robežšķērsotāju robežkontroles pasākumus uz ārējās robežas.

Vienlaikus ministrs norādījis, ka Valsts robežsardze, sadarbojoties ar "Frontex" un...

25 gadus nepieredzēta situācija - saimniecībām zaudējumu apmērs tuvosies 100%

Nepieredzētās salnas pavasarī nodarījušas būtisku kaitējumu augļu un ogu audzētājiem, kas rezultēsies ne tikai ievērojami mazākās ražās, kā arī veicinās lielāku importu, tāpēc raisa jautājumus par nākotnes perspektīvām; nozare cer uz valsts atbalstu, v...



Komentāri