lv
zsM1v5AMnGdf6a7lbIISXe7ZUhWCL0k0bqulKgCV
1941773

Šodien atcelts dīzeļvilciens no Liepājas uz Rīgu

Šodien atcelts dīzeļvilciens no Liepājas uz Rīgu

Šodien atcelts dīzeļvilciens no Liepājas uz Rīgu.

Tā informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Pieskaņojoties garo brīvdienu atpūtas paradumiem, atsevišķi dīzeļvilcienu reisi, piemēram, reiss no Rīgas uz Liepāju piektdien, 23.jūnijā, un no Liepājas uz Rīgu sestdien, 24.jūnijā, tika atcelti.

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām.

Iepriekš "Pasažieru vilciens" 100% bija "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Apstiprināts Latvijas Zinātnes padomes maksas pakalpojumu cenrādis

Ministru kabinets apstiprinājis Latvijas Zinātnes padomes (LZP) maksas pakalpojumu cenrādi. Tas izveidots ar mērķi, lai noteiktu LZP sniegto maksas pakalpojumu cenu zinātniskās ekspertīzes veikšanai publiskā un privātā sektora vajadzībām.

Saskaņā ar cen...

Semeņistaja cieš zaudējumu ITF W-40 sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pārī ar nīderlandieti Jasmijnu Gimbreri piektdien Īstadē cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Semeņistaja ar Gimbreri, kuras turnīrā bija izsēt...

Atceries! Šodien Latvijas pastam ir brīvdiena

Šodien "Latvijas pastam" būs brīvdiena.

Tā informēja uzņēmumā.

Savukārt 25.jūnijā pasta nodaļas strādās saskaņā ar svētdienas grafiku, taču atsevišķām nodaļām šajā dienā būs mainīts darbalaiks.

Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA...



Komentāri