lv
0FVeQKduFisLRdAmCkvvcaWjjZnpUHORqZcTyFtg
1941565

Semeņistaja cieš zaudējumu ITF W-40 sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā

Semeņistaja cieš zaudējumu ITF W-40 sērijas dubultspēļu turnīra pusfinālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja pārī ar nīderlandieti Jasmijnu Gimbreri piektdien Īstadē cieta zaudējumu Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Semeņistaja ar Gimbreri, kuras turnīrā bija izsētas ar trešo numuru, ar 5-7, 4-6 piekāpās Astrai Šarmai no Austrālijas un ukrainietei Valērijai Strahovai.

Par sniegumu Zviedrijā Semeņistaja nopelnīja 25 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka Latvijas/Nīderlandes duets pirmajā spēlē ar 6-4, 6-2 uzvarēja Malēnu Helgu no Norvēģijas un Jūliju Lovkvistu no Zviedrijas.

Vienspēlē Semeņistaja, kura turnīrā bija izsēta ar piekto numuru un WTA rangā ieņem 211.vietu, otrās kārtas mačā zaudēja Šarmai (WTA 276.).

Par otrās kārtas sasniegšanu Latvijas tenisiste nopelnīja septiņus pasaules ranga punktus.

Latvijas sportiste pagājušajā nedēļā spēja iekļūt Valensijas "WTA 125" vienspēļu pamatturnīrā, kur gan piedzīvoja zaudējumu pirmajā kārtā.

ITF līmenī Semeņistaja ir izcīnījusi 12 vienspēļu titulus, šosezon uzvarot arī W-60 un W-40 sērijas turnīros.

Atceries! Šodien Latvijas pastam ir brīvdiena

Šodien "Latvijas pastam" būs brīvdiena.

Tā informēja uzņēmumā.

Savukārt 25.jūnijā pasta nodaļas strādās saskaņā ar svētdienas grafiku, taču atsevišķām nodaļām šajā dienā būs mainīts darbalaiks.

Klienti, kam Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA...

Gusts ierindojas 11.vietā otrajā SGP2 posmā Polijā

Latvijas sportists Francis Gusts piektdien Polijā ierindojās 11.vietā otrajā pasaules junioru čempionāta (SGP2) finālposmā spīdvejā.

Pirmajā braucienā Gusts ierindojās trešajā vietā, otrajā uzvarēja, nākamajos divos ieņēma ceturto vietu, bet piektajā br...

Starptautiskajā baleta konkursā pulcēsies 60 dalībnieki no 20 valstīm

Starptautiskais Baltijas baleta konkurss norisināsies Rīgā no 25.jūnija līdz 29.jūnijam, pulcējot 60 dejotājus no 20 valstīm, informēja Latvijas baleta un dejas ģildes valdes priekšsēdētāja Regīna Kaupuža.

Dailes teātrī 26.jūnijā un 27.jūnijā notiks vai...



Komentāri