lv
4NvLZ8gd350T9uk0uLdLLZFOudHZ4T5T81SowPZj
1938189

Radītas bezmaksas vadlīnijas veselīgam un jēgpilnam geimingam

Radītas bezmaksas vadlīnijas veselīgam un jēgpilnam geimingam

Latvijā izstrādātās bezmaksas vadlīnijas veselīgam un jēgpilnam "geimingam", lai ikdienā datorspēļu spēlēšana būtu droša un ilgtspējīga.

Tā informēja Latvijas "Biogeiminga" biedrības priekšsēdētājs Martins Muitnieks.

Vadlīnijās ir 10 soļi, kuri iekļauj padomus jauniešiem, pedagogiem un vecākiem, kā "geimot" veselīgi un jēgpilni.

Vadlīnijās ietverti arī veselīga uztura pamati, fizioterapeitu izstrādātas treniņu programmas un padomi finanšu pratībā.

Biedrība kopā ar sadarbības partneriem jaunajā mācību gadā dosies uz Latvijas skolām un klātienē iepazīstinās jauniešus, bērnus, pedagogus un citus interesentus ar izstrādātajām vadlīnijām.

Vadlīnijas un cita informācija ikvienam interesentam bez maksas pieejama "Biogaming" mājaslapā.

Biedrība "Biogaming" ir bezpeļņas organizācija, kas dibināta 2020.gadā, un tās galvenais mērķis ir "geimeru" un e-sporta atlētu labsajūtas un veselības veicināšana, kā arī profesionālā izaugsmes nodrošināšana.

Latvijas Nacionālajā operā un baletā aizvadīta veiksmīga sezona

Ar Rīgas Operas festivāla Galā koncertu noslēgusies Latvijas Nacionālās operas un baleta sezona. Tās laikā tapuši pieci jauniestudējumi, notikuši 244 pasākumi un skatītāju vietu aizpildījums zālēs bijis 93%, ziņu portālu VS.lv informēja Latvijas Nacion...

Šefpavārs Zommers iesaka, kā pagatavot īpaši sulīgu Jāņu šašliku (+2 receptes)

Vasaras saulgriežu sagaidīšana un Jāņu svinības nav iedomājamas bez lustīga noskaņojuma un svētku tradicionālajiem ēdieniem, un dzērieniem. Jau izsenis viens no aktuālākajiem jautājumiem Jāņu dienas sagaidīšanā ir, kā pagatavot pēc iespējas garšīgāku u...

40% iedzīvotāju līgos savās vai draugu lauku mājās. Ko pārējie?

Šogad 40% iedzīvotāju Līgo svētkus plāno svinēt savās vai draugu lauku mājās vai vasarnīcās, liecina interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" ik gadu veiktās interneta lietotāju aptaujas dati.

Tostarp teju ceturtdaļa jeb 24% aptaujāto saulgri...



Komentāri