lv
jlgMOdgrVU8KiBfxh3B3FIFHQ3JKjGVxNCnc9Ekc
1932954

S04E232: Anderss Pālzovs

S04E232: Anderss Pālzovs
Daudzi runā par mākslīgo intelektu, daži to saprot. Ko mācīties augstskolās šodien, lai būtu konkurētspējīgs nākotnē? Vai Latvijas izmēra, Zviedrijas izmēra valsts var būt konkurētspējīga globālajā izglītības tirgū? Kāpēc Latvijā mācīties angliski ir nacionāla sāpe un reizē nepieciešamība? Noklausies īsu un iesaistošu sarunu ar Rīgas Ekonomikas augstskolas rektoru Andersu Pālzovu. Diskusiju vada DIENA PĒC autors, Accenture Baltics vadītājs Maksims Jegorovs.19.06.2023. epizode.
S04E233: Pēteris Jurčenko
Latviešu valoda nav “lielā valoda”, tāpēc, lai tehnoloģiju giganti ieraudzītu latviešu valodu, ir jābūt pietiekamam apjomam balss paraugu. Kā notiek balss paraugu vākšana un kā tu vari iesaistīties šajā kustībā? Klausies DIENA PĒC autora Oskara Priedes...
Šogad Jāņu laikā cilvēki iegādājas līdzīgus produktus kā pērn. Kas ir topā?

Šogad Jāņu laikā cilvēki iegādājas līdzīgus produktus kā pērn, tostarp pieaug pieprasījums pērc pārtikas precēm piknikiem, grila piederumiem un alus, LEA atzina aptaujātie nozares uzņēmumi.

"Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite pastāst...

Levits pēdējā uzrunā Saeimai stāsta, kas diskreditē valsts varu sabiedrības acīs

Gadiem ilgā nespēja izbūvēt valsts robežu ir nožēlojama, uzrunājot Saeimas deputātus pēdējā pavasara sesijas sēdē, uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits, piebilstot, ka šī nespēja diskreditē valsts varu Latvijas sabiedrības acīs.

Savas uzrunas pirmajā ...



Komentāri