lv
4yFMXvl9c3AzCG2fnG1rNfJmOatpHFHiubcVIhmo
1932953

S04E233: Pēteris Jurčenko

S04E233: Pēteris Jurčenko
Latviešu valoda nav “lielā valoda”, tāpēc, lai tehnoloģiju giganti ieraudzītu latviešu valodu, ir jābūt pietiekamam apjomam balss paraugu. Kā notiek balss paraugu vākšana un kā tu vari iesaistīties šajā kustībā? Klausies DIENA PĒC autora Oskara Priedes sarunu ar Pēteri Jurčenko, Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas vadītāju.21.06.2023. epizode.
Šogad Jāņu laikā cilvēki iegādājas līdzīgus produktus kā pērn. Kas ir topā?

Šogad Jāņu laikā cilvēki iegādājas līdzīgus produktus kā pērn, tostarp pieaug pieprasījums pērc pārtikas precēm piknikiem, grila piederumiem un alus, LEA atzina aptaujātie nozares uzņēmumi.

"Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite pastāst...

Levits pēdējā uzrunā Saeimai stāsta, kas diskreditē valsts varu sabiedrības acīs

Gadiem ilgā nespēja izbūvēt valsts robežu ir nožēlojama, uzrunājot Saeimas deputātus pēdējā pavasara sesijas sēdē, uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits, piebilstot, ka šī nespēja diskreditē valsts varu Latvijas sabiedrības acīs.

Savas uzrunas pirmajā ...

Stenlija kausu vispirms atrādīs ģimenē. Saruna ar NHL triumfējušā hokejista Bļugera vecākiem
Vegasas "Golden Knights" jūnija vidū pirmoreiz kluba vēsturē izcīnīja Stenlija kausu, bet uzbrucējs Teodors Bļugers kļuva par tikai otro latvieti, kas pacēlis virs galvas Nacionālās hokeja līgas (NHL) prestižāko trofeju. Sekojot tradīcijām, Stenlija ka...


Komentāri