lv
LdjlyVww3OppMZug2A988jpZV6NBlgTxHjnJ9hxA
19328

Vai Latvijas boksam ir nākotne pēc Brieža? Skandāli un jaunās zvaigznes

Vai Latvijas boksam ir nākotne pēc Brieža? Skandāli un jaunās zvaigznes
Latvijas boksam 2022. gads nav bijis viegls. Slavenākais pašmāju bokseris Mairis Briedis, ne tikai piedzīvoja otro zaudējumu profesionālajā karjerā, bet arī sadusmoja lielu daļu sabiedrības ar saviem izteikumiem par karu Ukrainā un mēģinājumu kļūt par politiķi. Tikmēr politiska līmeņa skandāls skāra Latvijas profesionālā boksa federāciju, bet viens no pašmāju talantiem Artjoms Ramlavs piedzīvoja ļoti nepatīkamus brīžus pēc čempioncīņas Polijā. Vienlaikus panākumus sāk gūt jaunā bokseru paaudze - latviete Beatrise Rozentāle jau plūkusi laurus pasaules un Eiropas jauniešu boksa čempionātos. Par to kas nākotnē sagaida cīņas sportu Latvijā Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar pašu Rozentāli, kā arī bokseri un MMA cīkstoni Kristapu Zuti.
Ķīna atkal riskē – nezināmā vietā nekontrolēti nogāzīsies 23 tonnas smaga raķetes daļa
Ķīnas kosmosa stacija ir gandrīz pabeigta. Pirmdien veiksmīgi startēja kārtējā raķete, kas orbītā nogādāja moduli "Mengtian" ar dažādām zinātniskajām iekārtām. Taču atšķirībā no rietumvalstu prakses, kur savu darbu paveikušās raķetes pakāpes tiek izvad...
Šveice noraidījusi Vācijas lūgumu atļaut piegādāt Ukrainai tanku munīciju
Šveice vēlreiz noraidījusi Vācijas lūgumu atļaut tai reeksportēt Šveicē ražoto tanku munīciju uz Ukrainu, norādot, ka tas pārkāptu Šveices neitralitāti.
Satversmei neatbilst aizliegums cietumniekiem piedalīties pašvaldību vēlēšanās
Satversmes tiesa (ST) atzinusi par Satversmei neatbilstošu normu, kas liedz personām, kuras izcieš brīvības atņemšanas sodu, piedalīties pašvaldību vēlēšanās, liecina ST mājas lapā pieejamā informācija.


Komentāri