lv
wokaK7HSAzYUu9OYYLhICsYSKj2H8RZyNGIycdhw
1932486

Aizvadīta tropiskā nakts - gada īsākā nakts izvērtusies arī par šogad siltāko

Aizvadīta tropiskā nakts - gada īsākā nakts izvērtusies arī par šogad siltāko

Šonakt aizvadīta pirmā tropiskā nakts, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Aizvadot gada īsāko nakti, tā bijusi arī līdz šim siltākā 2023.gada nakts.

Rīgā aizvadīta tropiskā nakts, kad gaisa temperatūra pamatā turējās ap +20 grādiem un samazinājās tikai rīta stundās, sākoties lietum.

Kā ziņots, ceturtdien debesīs būs mainīgs mākoņu daudzums, galvenokārt centrālajos un austrumu rajonos līs, vietām stipri, iespējams, pat ļoti stipri.

Lietu pavadīs arī pērkona negaiss un krusa. Lai arī vējš būs lēns, negaisa laikā tas kļūs brāzmains. Gaisa temperatūra būs +22…+27 grādi, piekrastē +18…+21 grāds.

Galvaspilsētā dienas pirmajā pusē vēl gaidāms lietus un negaiss, bet dienas otrajā pusē debesis skaidrosies. Pūtīs lēns vējš, temperatūra būs +24…+25 grādi.

Dienas vidū un pēcpusdienā ultravioletā starojuma indekss būs vidējs līdz augsts, tādēļ nav labi ilgstoši uzturēties tiešos saules staros.

'4.maija Deklarācijas klubs': Lūdzam prezidentu nekavējoties iejaukties
Mēs, biedrības "4.maija Deklarācijas klubs" biedri, paužot latviešu tautas gribu, 1990. gada 4. maijā pieņēmām deklarāciju "Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu". To darot, mēs vēlējāmies Latvijā atjaunot tiesiskumu. Šodien ir pagājuši nedau...
'Nesāpīgas reformas nav reformas,' pēdējā uzrunā Saeimai uzsver Levits
Ja reformas nav sāpīgas, tad tās nav reformas, bet gan lāpīšanās, tāpēc deputātu atbildība ir novākt šķēršļus tam, kas veicina Latvijas mazspējas kultūru, ceturtdien, 22. jūnijā, savā pēdējā uzrunā Saeimai uzsvēra Valsts prezidents Egils Levits.
Latviešu valodas aktīviste Liāna Langa sašutumā - izsaukta uz policiju!

Dzejniece un sociālo tīklu aktīviste Liāna Langa saņēmusi pavēsti, ka viņai jāierodas Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirknī, lai sniegtu paskaidrojumus par to, ka viņa sociālajā tīklā Facebook publicējot rakstus, kas kurina naidu u...



Komentāri