lv
UDB3RAJza2wrzCdbEURpyFZleKX64A7tcmd9dwcj
1930896

Zināms, ar ko Graudiņa/Samoilova spēlēs pludmales volejbola EČ (+VIDEO)

Zināms, ar ko Graudiņa/Samoilova spēlēs pludmales volejbola EČ (+VIDEO)

Eiropas čempiones Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova Eiropas čempionātā pludmales volejbolā Vīnē grupu turnīrā spēlēs ar Polijas, Čehijas un Ukrainas duetiem, trešdien lēma izloze.

Graudiņa/Samoilova G grupā tiksies ar Polijas pāri Jagoda Gruščinska/Aleksandra Vahoviča, čehietes Helena Havelkova un Markēta Slukova, kā arī Ukrainas pāris Valentina Davidova/Jevgeņija Bajeva.

No trim pretinieču pāriem latvietes ir tikušās vien ar ukrainietēm, 2016.gadā Eiropas čempionāta "Masters" posmā Jūrmalā ar 2-1 (21:19, 15:21, 15:12) uzvaru svinot Ukrainas duetam, bet 2018.gada Lucernas triju zvaigžņu turnīrā Šveicē ar 2-1 (21:19, 25:27, 15:9) pārākam esot Latvijas duetam.

Gruščinska ar dažādām pāriniecēm Latvijas duetu 2016.gadā ir pārspējusi Timišoaras CEV satelītturnīra spēlē par trešo vietu, gan piekāpusies tā paša gada Eiropas U-22 čempionāta finālā un 2017.gada Eiropas meistarsacīkšu finālsacensībās Jūrmalā.

Savukārt Slukova pārī ar Barboru Hermannovu Latvijas pārim 2019.gadā ar 1-2 (17:21, 21:15, 15:17) piekāpās olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā Ķīnā, ceļazīmi uz Tokiju nopelnot Graudiņai ar Samoilovu.

Latvija vīriešu sacensībās nebūs pārstāvēta pirmo reizi kopš 2009.gada.

Gan vīriešu, gan sieviešu sacensībās piedalīsies 32 pāri.

Eiropas čempionāts Vīnē notiks no 2. līdz 6.augustam.

Latvijas atlēti Eiropas spēļu otrajā dienā cīnīsies sešos sporta veidos

Latvijas atlēti šodien Mazpolijas vojevodistē notiekošo Eiropas spēļu otrajā dienā startēs sešos sporta veidos.

Divas cīņas 3x3 basketbola turnīra aizvadīs Latvijas vīriešu izlase, kurā spēlēs Francis Gustavs Lācis, Kārlis Apsītis, Kristaps Gludītis un ...

Izdos divas jaunas pastmarkas sērijā Latvijas putni

Šodien VAS "Latvijas pasts" izdos divas jaunas pastmarkas sērijā "Latvijas putni", aģentūru LETA informēja kompānijā.

Uz vienas no pastmarkām attēlots Latvijas Ornitoloģijas biedrības izvēlētais 2023.gada putns lakstīgala, bet uz otras pastmarkas redzam...

Jau nākamnedēļ sāksies Dziesmu un deju svētki - organizatori ir gatavi

Dziesmu un deju svētku organizatori un atbildīgie dienesti ir gatavi gaidāmajiem svētkiem, šāda pārliecība trešdien tika pausta preses konferencē.

Dziesmu un deju svētku izpilddirektore Daina Markova norādīja, ka Dziesmu un deju svētki notiks desmit di...



Komentāri